26 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Profită de oferte la parchet lemn dublu si triplu statificat de Black Friday

Vă povesteam acum ceva timp despre cum am transformat o casă cumpărată pentru copii în „acasă”. Procesul a fost unul complicat, dar dacă ar fi să o luăm de la 0 tot așa am face. De ce? Pentru că așa este cel mai frumos: să faci tot ce poți cu mâinile tale. Știu că a lucrat echipa pentru partea tehnică, dar sincer parcă nimic nu se compară cu a alege chiar tu toate materialele. Dacă data trecută vă arătam modele de tapet, azi vreau să vă arăt ce modele de parchet lemn dublu si triplu statificat am ales. În plus dacă rămâneți până la final vă spun cum să economisiți bani din acest proces.

Culori vibrante pentru bucătărie!

Mereu am visat la o bucătărie luminoasă, dar din păcate copiii au ales o mobilă închisă la culoare. Ei au spus că le este mai ușor să o întrețină decât pe una albă. Tocmai de aceea când am început renovările a trebuit să găsim o modalitate de a aduce mai multă lumină. Cea mai bună metodă pe care am găsit-o a fost alegerea unui parchet luminos. Modelul de mai sus a reprezentat pentru noi cea mai bună alegere. Este un model viu, luminos, care permite în același timp mobilei să iasă în evidență.

Spre deosebire de modelul din poză, noi am ales modelul clasic, drept, pentru că am vrut ca mobila să atragă mai mult atenția. Parchetul a fost ușor de intalat și este de calitate, ceea ce pentru noi a însemnat un foarte mare beneficiu. În plus combinația de nuanțe este una foarte plăcută ochiului și ne-a cucerit aproape imediat.

Bucurie pentru dormitor!

Tot pentru o culoare deschisă am optat și pentru dormitorul copiilor. Totuși pentru ca fiecare cameră să aibă propriul ei aspect am ales să mergem pe o altă variantă de parchet, una la fel de frumoasă ca și prima. O puteți vedea în poza de mai sus și sincer să vă spun este mult mai frumoasă în realitate. Partea cea mai bună este că aceste modele de parchet sunt de calitate și păstrează căldura. Acesta este și primul motiv pentru care am decis să cumpărăm parchet nou.

Așa cum vă spuneam și la început am și o surpriză pentru voi. În toată luna noiembrie urmează să fie Black Friday la Valprestparchet.ro, asta înseamnă că toate aceste modele de parchet, dar și altele, vor fi la reducere. Se anunță reduceri de până la 50% și de aceea eu nu aș uita de această ofertă. Sincer vă spun că foarte greu veți găsi o altă companie care să vă ofere prețuri bune și calitate ridicată.

În plus nici nu trebuie să mergeți la sediul lor, aveți pe site toate produsele și toate modelele de parchet pentru care puteți opta. În plus, tot pe site, este disponibil și un formular. Pe acesta va trebui să îl completați mai ales dacă vă doriți să primiți o ofertă de preț din partea lor. Nu uitați că trebuie să apelați la ei în luna noiembrie pentru a vă putea bucura de ofertele de Black Friday.