25 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Modlet, magazin încălțăminte are oferta Plătește Jumătate

Zilele acestea am văzut atât de multe postări despre cum putem economisi sau cum putem reduce costurile. Acest lucru m-a făcut să îmi dau seama că această criză economică, despre care se vorbește, chiar începe să apară. Știu că poate părea ciudat pentru cei care încă nu au ajuns în situația de a nu putea economisi nimic. Adevărul este că o dată cu creșterile de prețuri scad și șansele de a pune ceva deoparte. Asta desigur, dacă nu alegem să căutăm metode de a economisi chiar atunci când cumpărăm. Ce vreau să spun cu asta?

Uneori economisirea nu se referă doar la a pune deoparte banii care ne-au mai rămas la final de lună. A economisi înseamnă și să căutăm mereu cele mai bune oferte și promoții. Mai apoi putem pune diferența, pe care am fi plătit-o în mod normal, într-un cont de economisire. În felul acesta ne asigurăm că avem niște bănuți puși deoparte. Sincer de când cu mediul online este tot mai simplu să economisim. În doar câteva minute avem acces la zeci de site-uri și oferte din care să alegem.

Azi vreau să vă prezint o ofertă de nerefuzat de la un magazin incaltaminte pe care eu îl ador și de la care am mai cumpărat în trecut. Am ales să încep seria de promoții și reduceri cu el pentru că urmează sezonul rece. Asta înseamnă că trebuie să ne cumpărăm încălțăminte nouă pentru a trece peste iarnă. Campania despre care vreau să vă vorbesc este Plătește jumătate de la Modlet.ro. Asta înseamnă că noi punem produsul în coș, iar la final plătim doar jumătate din prețul lui. Dar haideți să vă arăt ce putem cumpăra.

Bocanci damă pentru zilele de toamnă

Bocancii reprezintă încălțămintea mea preferată pe timp de toamnă. Pur și simplu nu îmi pot imagina cum ar fi să nu am o astfel de pereche în dulap. Consider că doar cu ajutorul lor se poate face mai ușor trecerea de la adidași, la ghete. În plus trebuie să mărturisim că nu îi purtăm doar toamna, ci și în zilele de iarnă când nu ninge. Sincer nu am încercat să îi port după ninsori, dar asta și pentru că nu îmi place să ajungă zăpadă în ei.

Ca și modele cei de la Modlet ne oferă o gamă foarte variată. Mie în schimb mi-au plăcut foarte mult modelele cu fermoare false, îmi dau impresia de ceva unic, de ceva ce atrage atenția. De asemenea, pe lista mea cu lucruri de avut în vedere se numără și încălțămintea cu talpă înaltă. Din ce am observat până acum ea rezistă mai mult decât încălțămintea cu talpă joasă.

Botine pentru evenimentele importante!

Un alt produs pe care îl puteți cumpăra la jumătate de preț de la acest magazin incaltaminte este reprezentat de botine. Acestea sunt foarte potrivite mai ales dacă urmează să mergeți la un eveniment în perioada următoare. Ele sunt călduroase și în plus există și variante cu toc. Asta le face perfecte pentru a fi purtate chiar și cu o rochie elegantă.

Acestea sunt doar două din produsele care vă pot ajuta să economisiți bani anul acesta. Dacă vreți să vedeți mai multe atunci trebuie să intrați pe Modlet.ro. Spor la cumpărături!