29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Alege mobilier pentru grădiniță de pe site-ul Mobman.ro

Atunci când fetele erau mici am contribuit, alături de restul părinților, la decorarea întregii lor clase. Nu am prea avut de ales ținând cont că existau doar două posibilități. Puteam să redecorăm clasa sau să studieze în vechile clase ( ce stăteau să cadă). Vă dați seama că noi am plătit totul iar după clasa a 5-a fetele nu au mai studiat acolo. Cu toate acestea nu am regretat niciodată decizia.

Am ales să ajutăm, chiar dacă salariile noastre nu erau prea mari, pentru că era un beneficiu de viitor. Chiar și în acest moment încă mai există copii care învață 4 ani în acea clasă. Totuși, sincer, mă gândeam că în 2022 școlile și grădinițele sunt deja mobilate. Cu toate acestea înscrierea nepotului la grădiniță a reprezentat un moment de cotitură. Ne-am trezit iar în situația de a fi puși să alegem.

Totuși în 2022 procesul a devenit mult, mult mai ușor. Acum există magazine online care oferă mobilier pentru grădiniță. Mai exact dacă și voi sunteți în situația de a trebui să dați bani pentru a se cumpăra mobilier pentru grădiniță sau școală, atunci intrați pe site-ul Mobman.ro. În continuare aș vrea să vă arăt câteva din piesele de mobilier pe care le puteți alege.

Masă de studiu pentru grădiniță

Unul din cele mai importante piese de mobilier este reprezentat de masa pe care copiii vor face activități. Dintre mesele disponibile pe website cea de mai sus ne-a atras atenția cel mai mult pentru că este hexagonală. Asta înseamnă că mai mulți copii vor putea sta unul în fața celuilalt pentru activități. În plus este foarte utilă atât pentru grupa mică, cât și pentru cea mare, având o înălțime reglabilă.

Ca și gamă de culori site-ul ne oferă acces la un număr ridicat de culori, iar în funcție de culoarea mesei veți putea mai apoi alege culoarea scaunelor. În felul acesta se va putea crea o încăpere care să ofere un spațiu plăcut și elegant. Partea cea mai bună este că prețurile sunt accesibile, iar pentru că sunt mai mulți părinți care vor cotiza automat și costurile voastre vor fi mai mici.

Dulap pentru lucrurile copilașilor

Pe timpul fetelor mele nu exista posibilitatea cumpărării unui dulap pentru copii, dar lucrurile s-au schimbat, iar acum într-o clasă copilașii pot avea micul lor „colțișor”. La nepotul nostru am văzut această idee foarte bine pusă în practică. La începutul anului pe noul dulap educatoarele au lipit numele fiecărui copilaș. În felul acesta ei nu se mai cărau cu ghiozdane după ei, având doar un mic rucsac pentru mâncare.

Mi s-a părut genială ideea de a putea să își lase la grădiniță lucruri, dar și ideea de a avea propriul lor spațiu privat. În felul acesta chiar și noi ne-am folosit de această opțiune lăsând la grădiniță inclusiv o umbrelă de rezervă, dar și multe rechizite. Singurul dezavantaj este atunci când dulapul este înalt pentru că cei mici nu au cum să ajungă la dulăpiorul lor, dar există multe soluții pentru a se evita această problemă.

Ce părere aveți?