26 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cizme la reducere de Black Friday la Kalapod

V-am spus că iubesc să cumpăr încățăminte, nu? Dacă nu știați asta deja ei bine acum cu siguranță o să știți. Consider că nu pot avea niciodată suficiente perechi de încălțăminte. Tocmai de aceea încerc periodic să îmi cumpăr cât mai multe modele. Uneori soțul meu ar da divorț, dar mai apoi își dă seama că le iau doar la reducere și mă lasă în pace.

Anul acesta credeam că voi scăpa de a cumpăra încălțăminte. Dar apoi am aflat că începe campania de Black Friday pe site-ul Kalapod. Atât mi-a trebuit și deja am pus câteva modele în coșul de cumpărături. Pentru că am multe modele de ghete și botine anul acesta am pus pe lista de cumpărături cizme. Înainte de a vedea modelele haideți să vedem când se desfășoară Black Friday pe Kalapod.

În România Black Friday este între 8 și 15 Noiembrie, în Bulgaria și Ungaria se desfășoară între 15 și 22 Noiembrie, iar în Grecia și Slovacia are loc între 22 și 29 Noiembrie. În aceste perioade pe site vor fi reduceri de până la 85% în funcție de categorie. Există categorii de produse pentru care reducerile vor fi de maxim 40%.

Cizme dama verzi din piele ecologica Gisselle

Nu am crezut vreodată că îmi va plăcea o pereche de cizme verzi. Cu toate acestea m-am îndrăgostit de modelul de mai sus. Nu este un verde care să iasă în evidență ci mai mult un gri verzuliu, ceea ce le face și mai superbe. Un alt lucru care îmi place la el este catarama falsa pur și simplu iubesc aceste elemente de decor ce iese în evidență atunci când sunt purtate cizmele.

M-am gândit la această pereche pentru că deja se potrivește sezonului. În plus nu este foarte călduroasă ceea ce o face potrivită și pentru zilele în care soarele este sus pe cer. Mi-a plăcut foarte mult această pereche și pentru că nu are toc înalt. Sunt la vârsta în care evit tocurile înalte pentru că nu oferă stabilitate. Perechea aceasta de ghete este potrivită pentru numeroase ținute: de birou sau casual.

Cizme dama negre din material textil Arayna

O altă pereche de cizme care mi-a atras atenția este cea de mai sus. Mi-a plăcut enorm de mult modelul ei și sincer chiar mă întreb cum de abia acum găsesc un model de acest gen. Mie îmi plac foarte mult cizmele cu modele, cu pietricele sau sclipici. Aleg astfel de perechi pentru că ies în evidență fiind în același timp elegante. La fel ca la modelul de mai sus și acestea mi-au atras atenția pentru că eu un toc atât de mic și comod.

Singurul lor defect, dacă pot spune așa, este că nu sunt din piele. În general prefer să cumpăr încălțăminte din piele pentru că este mult mai rezistentă. Cu toate acestea nu renunț niciodată la un model care îmi place. Prefer să le port mai rar decât să rămân cu gândul la ele.