25 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Pun pariu că nu știai de aceste reduceri de Black Friday de la Barney’s Store

V-am spus că sunt înnebunită după reduceri, nu? Ei bine de când cu Black Friday parcă numai mie îmi apar reclame. Astzăi am reușit să aflu despre niște super reduceri la genți. La fel ca în cazul pantofilor nu există femeie care să aibă suficiente genți. Mereu apare un model, o culoare sau pur și simplu un produs care nu este deloc la fel cu restul produselor pe care le avem.

De Black Friday putem cumpăra genți de la Pun pariu că nu știai de aceste reduceri de Black Friday de la Barney’s Store. Acest magazin are o vastă experiență în vânzarea de genți și ne oferă acces la multe modele frumoase. Reducerile încep pe data de 10 Noiembrie la ora 20:00, ultima zi de reduceri fiind în data de 13 Noiembrie la ora 23:59. Totuși dacă vrem să prindem cele mai mari reduceri atunci va trebui să intrăm din timp pe site.

Barney’s Store ne oferă de Black Friday reduceri de 25% pentru produse din toate categoriile. Există însă câteva produse care vor avea reduceri mult mai substanțiale, iar eu vreau să îți arăt unul din ele. Pe lângă acesta vreau să îți arăt și un produs pe care vreau să îl iau chiar dacă va avea doar 25% reducere de preț.

Set geanta portofel dama din piele neteda eco alb negru cu doua compartimente si bretea detasabila Bernadette

Acesta este produsul care va avea o reducere mai mare de 25%, mai exact reducerea de preț va fi de 37%. Pe mine m-a convins pentru că este vorba de un set. Mi-a plăcut mereu ideea de a avea mai multe produse care să se asorteze. În plus chiar am nevoie de o geantă mai mare și mai încăpătoare pentru a o putea lua la muncă. Portofelul poate fi folosit atât ca un portofel clasic, cât și ca unul special pentru un eveniment important.

Mi-a plăcut enorm de mult și modelul, am fost fană a produselor alb negru. Mereu le poți asorta cu ușurință la ținute și în plus sunt mai ușor de curățat. Un alt lucru care mi-a plăcut la aceste două produse este că sunt foarte încăpătoare, mai exact sunt fix ce am eu nevoie în perioada următoare.

Rucsac damă piele ecologică albastru închidere cu fermoar și capse magnetice David Jones

Un alt produs de care am nevoie este un rucsac. Acesta îmi este foarte util în weekend-uri. El este mic și comod deci îl pot lua la cumpărături cu mine. În plus este foarte util dacă ies cu nepoțelul în parc. În el intră fix câte produse aș avea nevoie pentru o scurtă ieșire în parc sau pentru o plimbare seara. Mă gândesc acum să iau ambele produse pentru a putea avea și un portofel, dar și un rucsac comod.

Mi-a plăcut enorm de mult și culoarea. Albastrul este o altă culoare care se potrivește cu ținutele pe care le folosesc zi de zi. De asemenea, la acest rucsac îmi place foarte mult că are multe compartimente. Asta înseamnă că pot pune mai multe lucruri fără să îmi fie teamă că în aglomerație nu le voi mai putea găsi. Mai pe scurt acestea sunt două din produsele pe care le vreau de acest Black Friday.