2 mai 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Primele ipoteze în cazul fetiței ucise și arse pe un câmp din Arad. Psiholog criminalist: Nu este așa ușor să ascunzi toate urmele

Ancheta de la Arad în cazul fetiței care a fost găsită arsă pe un câmp a fost extinsă. Experți de la Institutul Național de Criminalistică din București au ajuns acolo și încearcă să ajute la găsirea criminalului.

Între timp, specialiștii au reușit să facă portretul-robot al copilei și fac apel la populație pentru a reuși să o identifice.

Cadavrul fetiței a fost găsit vineri, pe un teren de lângă cimitir, de câinele unui localnic. Bărbatul a sunat la 112 și de atunci zona a fost împânzită de polițiști. Potrivit necropsiei, fetița, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost adus ulterior pe câmp și incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte ca trupul ei să fie găsit. În plus, anchetatorii au un indiciu extrem de important – un fir de păr de cca. 22 cm, care a fost găsit în pumnul închis al mâinii drepte al fetiței. Între timp, procurorii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Citește mai mult: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/primele-ipoteze-in-cazul-fetitei-ucise-si-arse-pe-un-camp-din-arad-psiholog-criminalist-nu-este-asa-usor-sa-ascunzi-toate-urmele-1720799