19 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Ce cadouri oferim celor dragi?

Salutare! Se apropie sezonul plin de cadouri oferite din iubire, din respect sau fără motiv. Acestă perioadă a anului este cel mai oportun prilej de a vă arăta câteva din milioanele de idei prin care să iți surprinzi partenerul!

Cadouri care îl impresioneză pe sufletul tău pereche

În primul rând, trebuie să ții cont de micile lui plăceri, de ceea ce crezi că îl face fericit (înafară de tine :))) și cel mai important de ce anume are el nevoie. Personal sunt o fire romantică care apelează la cadouri cu impact emoțional și pe care le realizez cu tot dragul.

În al doilea rând, alege magazine și site-uri de unde știi sigur că vei avea parte de surprize plăcute. Fă în așa fel încât să fii măndră de cadoul pe care îl oferi.

Unul dintre cele mai amuzante cadouri pe care le-am facut a fost să cumpăr o brățară cu numele nostru și data în care ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt, dar nu asta a fost amuzant ci faptul că am impachetat foarte bine cadoul și l-am învelit în ciocolată topită. Cadoul a ajuns să semene a bomboana iar iubitul meu nu și-a dat seama că este ceva necomestibil înăutru astfel mușcând din ea și speriindu-se de impactul brățării cu dinții lui :)).

Un alt cadou pe care l-am facut a fost o pernă personalizată pentru a mă vedea tot timpul atunci când se pune la somn.

Cadoul drag sufletlui meu

Pe parcursul unui an de relație am reuși să realizez multe cadouri care mai de care mai romantice. Am trecut de la oferirea unei cămăși la scrisori de dragoste, de la brelocuri la căni personalizate.

Acum că se apropie Crăciunul, al doilea pe care îl petrecem împreună, m-am tot gândit cu ce să îl mai surprind și de data aceasta. Sunt o iubitoare de citit cărți și am început să caut o carte personalizată care să aibă posibilitatea personalizării fiecărei pagini, să fie accesibilă la preț deoarece darul în sine e mult mai important decât prețul acestuia.

Consider că dacă alegi să dăruiești un astfel de cadou vei reuși să-l impresionezi deoarece acesta va include toate momentele frumoase și mesajele tale spuse din inimă. Am scris cu atâta drag în acestă carte, am trecut de la o emoție la alta, mi-am pus creativitatea la încercare și a ieșit ceva frumos.

Site-ul dispune de o gamă largă de carți, avem carte pentru mama, pentru copil, iubit și iubită dar în curând vor introduce și carte pentru tată și bunici.

Un cadou poate fi uitat dar o carte care este plină cu amintiri va aduce o urmă de bucurie în sufletul nostru. Dăruiește cu inima și vei avea parte de surprize. Nu te gândi să impresionezi prin dar ci să transmiți emoție.

Ador să fac cadouri mai mult decât să primesc dar un singur cadou mi l-aș dori în dar și anume această carte, să știu că acea persoană s-a gândit la tot ce am trecut împreună, să treacă prin toate momentele de la prima conversție până în momentul actual. Cineva care pune iubirea mai presus de cadou este persoana ideala sufletului meu.

Am uitat să va spun povestea acestui site de suflet, așa cum îmi place să îl numesc. Povestea sa este una de dragoste care a început cu doi tineri îndrăgostiți, ea pasionată de cărți iar el de călătorii. Aceștia s-au gândit că îmbinarea fotografiilor cu cărțile ar fi o îmbinare perfectă alături de iubire. Dat fiind faptul că trăim în era tehnologiei, emoțiile sunt tot mai des uitate dar o carte cu impact emoțional, cu gândurile și sentimentele noastre ar aduce la viață permanent sentimente de iubire, de admirație și cel mai important pot fi păstrate pentru totdeauna în format fizic.

Un site cu o astfel de poveste te face să vrei și tu să ai parte de una asemănătoare, să îți construiești viața alături de cineva cu aceleași idei.

Voi reveni curând și cu pozele mele cu cartea mea personalizată.

Ce carte ți-ai dori să personalizezi?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019