19 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Sfaturi practice despre extensiile de par natural Zen

Daca ai decis sa alegi extensiile de par natural de la Zen, inseamna ca v-ati convins deja de eficienta lor. O vizita la salon se termina intotdeauna cu un zambet pe buze alaturi de specialistii profesionisti care abia asteapta sa va ofere o experienta unica. Aici veti afla daca parul tau se preteaza pentru a fi aplicate aceste extensii si ce tip de atasare ti se potriveste cel mai bine.

Alegeti extensii de par de calitate, care trebuie sa fie facute din par uman nu sintetic pentru un efect natural. La salonul Zen aveti certitudinea ca stilistii de aici se pricep foarte bine sa aplice corect extensiile. Vestea buna este ca le poti indeparta singura fara sa-ti distrugi parul natural. De asemenea, acestea trebuie sa fie de cel mult doua ori mai lungi decat lungimea parului, pentru un look de exceptie.Tine cont urmatoarele sfaturi si trucuri de intretinere, care te ajuta sa pastrati frumusetea extensiilor intacta pentru mai mult timp.

Este important sa iti menti parul curat iar inainte de spalare parul trebuie sa fie bine descurcat, pentru ca daca il piepteni ud se pot deteriora extensiile.Foloseste produse de intretinere de calitate, si evita pe cat posibil produsele care contin alcool. Vestea buna este ca la aplicarea extensiilor nu veti simti nicio durere, nu trebuie sa simti nicio tensiune daca aceasta este executata corect de catre stilisti de performanta.

 De asemenea, acestia sunt in masura sa iti spuna si ce tip de aplicare ti se potriveste cel mai bine. Alegerea finala iti apartine in totalitate astfel ca trebuie ti cont de stilul tau de viata si de textura parului. Daca nu prea ai rabdare si vrei rezultate rapide si practice, apeleaza la extensiile clip-on pe care le poti inlatura foarte usor si iti poti schimba usor lookul oricand doresti.

Extensiile cu adeziv se aplica foarte aproape de scalp dar fara s ail atinga astfel ca orice coafura alegi poti fi sigura ca nu se vede locul de aplicare. Poti schimba nuanta extensiilor, poti ramane la nuanta naturala a parului, sau poti sa vopsesti extensiile cu usurinta, pentru ca acestea se comporta exact ca si parul natural.

Chiar daca folosesti pentru timp indelungat extensiile de par natural de la Zen clip on, acestea nu iti strica parul si nu il impiedica sa creasca. Este necesar sa acorzi o atentie mai deosebita ingrijirii parului din moment ce ai aplicat extensiile pentru a nu risca sa le strici. Experienta stilistilor se reflecta in aceste produse naturale 100% remarcandu-se prin rapiditate si exactitate in executie Totul este mult mai usor cand este facut cu pasiune si daruire asa cum se intampla si la salonul Zen unde satisfactia celor care le trec pragul atinge cote maxime. Mai multe informatii, gasesti pe blogul de extensii Zen.