19 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Ce servicii sunt oferite de cei de la Eastlines?

Hey. V-am lipsit? Ei bine haideți să schimbăm asta. În articolul de astăzi vreau să vă prezint firma Eastlines. Nu este o firmă nouă apărută pe piață, din contră vorbim despre o firmă cu experiență de peste 10 ani. Ei se ocupă cu distribuirea coletelor din Marea Britanie în România și desigur din România în Marea Britanie. Vorbim despre servicii care le sunt de un mare ajutor românilor plecați pe acele meleaguri.

De ce spun asta? Simplu, pentru că este o firmă românească care oferă servicii de o foarte bună calitate. Știu cât de greu este să ajungi într-o altă țară și să îți dorești să întâlnești români, ei bine acum poți apela chiar la o firmă românească pentru ajutor. Nu trebuie să vă fie frică cu privire la serviciile oferite, cei de la Eastlines se ocupă ca totul să fie bine și voi să nu întâmpinați probleme.

Fotografia postată de Eastlines - Serviciul de coletarie.

Cum puteți apela la serviciile lor? Cea mai simplă metodă este, după părerea mea, folosirea site-ului lor web. Desigur dacă nu vă place să intrați pe site-uri online îi puteți apela la numerele de telefon oferite direct pe site-ul lor. Eu mă voi axa astăzi pe varianta online. De ce? Pentru că mie îmi place să plasez comenzi online, mi se pare foarte simplu, mai ales că nu trebuie să ajung până la sediul firmei, ci din contră pot face comanda direct din vârful patului.

Primul pas online este accesarea site-ului lor, mai apoi tot ce aveți de făcut este să intrați pe pagina de „Comandă”. Acolo veți completa câteva date și dacă de exemplu vreți să trimiteți un colet în Anglia veti putea afla mai multe despre colete romania anglia pret. Dacă sunteți de acord veți putea continua cu comanda. Mai apoi v-a trebui să alegeți metoda de plată, aici veți avea mai multe opțiuni, deci sigur veți găsi una pe placul vostru.

Cea mai frumoasă parte la această firmă este că oferă servicii door to door, asta înseamnă că coletele vor pleca direct de la ușa voastră și vor ajunge mai apoi direct la ușa destinatarului. În felul acesta nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți de trimis un colet mai greu unei persoane bătrâne, de exemplu. Voi ce părere aveți despre aceste servicii?