22 iulie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Conduci o rotiserie sau o pizzerie? Ai nevoie de sosiere pizza, pentru a oferi servicii impecabile

Românii nu pot concepe pizza fără sos, chiar dacă în Italia, de unde e originar acest preparat gustos, nici să nu se audă de așa ceva. În România, ne-am învățat să fim originali și să încercăm diferite combinații de gust, de texturi și de arome, fără a ne bate prea tare capul cu ce merge sau nu merge în afara țării. Nu ne pasă de ce va crede unul sau celălalt, atâta vreme cât nouă ne place și ne face fericiți. Așadar, nu cumva să existe pizzerii sau rotiserii fără sosiere pentru pizza, căci altfel afacerile nu vor mai merge ca pe roate.

Cine are nevoie de sosiere pentru pizza? Iată câteva idei

În orice restaurant sau braserie ai intra, vei găsi probabil pizza, fie la felii, fie întreagă, în diferite dimensiuni și soiuri. Pizza a devenit unul dintre felurile de mâncare pe care românii le-ar înfuleca cu ochii închiși la orice oră. Dar cum preparatul nu merge fără un sos bun alături, afacerile cu vânzare de Napoletana, Margherita sau Quatro Formaggi, trebuie să țină cont de dorințele clienților.

Însă, nu doar o pizzerie cu livrare la domiciliu poate beneficia de sosiere pizza. Iată o serie întreagă de localuri de la care aceste recipiente nu ar trebui să lipsească:

● Rotiserii
● Restaurante
● Braserii
● Pizzerii
● Cofetării
● Catering
● Tonete cu street food
● Magazine cu preparate alimentare calde sau reci
● Cartofiserii
● Shaormerii

Să nu te mire că ai văzut și cofetăriile trecute printre localurile care pot beneficia de sosiere. Există prăjituri sau tarte, dulciuri diverse, care sunt mai bune sau chiar se recomandă a fi consumate cu sosuri dulci alături. Nici gelateriile care pot oferi topping-uri nu ar trebui să se lipsească de aceste accesorii mici, transparente, care oferă atât depozitare, cât și modalități sigure de transport.

Conduci o afacere bazată pe o anumită gastronomie? Te poți ajuta și de sosierele pentru pizza de la Snick Ambalaje

Te afli în căutarea unei modalități practice și igienice pentru a păstra, servi și livra în siguranță sosurile apetisante pe care le doresc clienții tăi? Intra pe site-ul oficial Snick Ambalaje și optează pentru produsele necesare unei afaceri de succes în domeniul cateringului.

Accesând magazinul online vei vedea că poți comanda dintr-o variată gamă de articole pentru domeniul HoReCa: ambalaje, cutii, pungi și recipiente rezistente pentru tot felul de întrebuințări. Articolele sunt concepute special pentru a satisface cu brio cerințele exacte din industria alimentară.

Pe lângă asta, exigențele clienților tăi vor fi îndeplinite. Așa cum românii nu văd pizza fără ketchup, așa și afacerilor cu vânzare de preparate culinare nu ar trebui să le lipsească sosiere și recipiente pentru diverse sosuri.

Ce sosuri sunt cel mai des întâlnite în restaurante și pizzerii?

● Ketchup
● Maioneză
● Muștar
● Sosuri dulci(ciocolată, caramel, vanilie, etc.)
● Pesto
● Tzatziki
● Sos bechamel
● Sos olandez
● Guacamole

De ce să ai la îndemână sosiere în afacerile cu pizza și în street food

● Servicii complete. Recipientele pentru sosuri îți permit să oferi mixurile dorite de clienții tăi într-un mod profesional, atât pe loc, cât și în livrările pe care le faci la domiciliu.
● Prospețime menținută. Capacul cu care vin echipate aceste mini caserole asigură prospețimea sosurilor pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Deci dacă cineva nu are nevoie de tot conținutul deodată, poate stoca restul la frigider reducând astfel risipa alimentară.
● Organizare eficientă. Sosierele ajută la organizarea eficientă a spațiului de lucru din bucătărie. Aceste mixuri delicioase pot fi deja stocate în diferite recipiente pentru a putea fi oferite sau livrate mai ușor în momentul servirii alături de preparatele alături de care sunt comandate.

Este simplu să oferi servicii fără reproș pentru clienții tăi atunci când pui la dispoziție ambalaje și produse care te vor ajuta să faci treabă bună.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
comenzi@snick-ambalaje.com