28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

De Black Friday de pe Micul Fermier vreau să cumpăr foarfeci de grădină

Vă spuneam zilele trecute că soțul se ocupă de grădină, dar că noi suntem cei care îi cumpărăm produse pentru ea. Ei bine astăzi vreau să vă arăt două din produsele de care orice proprietar de grădină are nevoie. Acestea sunt foarte utile pentru mai multe lucruri. Tocmai de aceea noi le avem. Cu toate acestea am decis să le cumpărăm și copiilor. Așa cum v-am mai spus acum au și ei căsuța lor așa că au nevoie de cât mai multe produse.

Cum zilele acestea am aflat că urmează Black Friday pe Micul Fermier am început să mă uit ce produse se pot cumpăra de la ei. Astfel am ajuns la concluzia că ei îmi pot fi de un real ajutor în cumpărarea de foarfeci de grădină. Au ambele tipuri de foarfeci pe care le doresc, dar despre asta vom povesti mai târziu un pic. Ce mi-a plăcut foarte mult la ei este că pentru produsele mai scumpe oferă posibilitatea de a plăti în rate.

Foarfecă vie gri + negru Micul Fermier

Foarfecele de vie sunt foarte utile în curte. Știu că le spune foarfece de vie și că ar trebui folosite doar pentr vie, dar ele sunt utile și în alte situații. De exemplu, dacă vrem să tăiem niște crenguțe mici o astfel de foarfecă este foarte ușor de utilizat. Un alt exemplu este pentru tăierea florilor. Este mult mai comod să te folosești de o foarfecă de vie decât să utilizezi un cuțin sau o foarfecă clasică.

De asemenea, aceste foarfeci sunt foarte ascuține și reprezintă un aliat foarte bun atunci când nu ai altceva în zonă. Un alt lucru foarte bun la ele este că vin cu un sistem de închidere care nu îți permite să te tai în ele. Mai exact au un sistem ce trebuie închis după fiecare utilizare și care trebuie deschis la fiecare utilizare nouă. Acest lucru este foarte util mai ales dacă ținem forfeca în buzunar.

Foarfecă extensibilă pentru crengi aluminiu

O altă foarfecă foarte utilă pentru orice gospodar este cea pentru crengi. Aceasta face același lucru ca și prima doar că are o rezistență mai mare. În plus îți oferă avantajul de a putea tăia crengi aflate la distanță față de tine. În felul acesta nu ai nevoie de o scară sau de un alt suport pentru a putea crengile aflate la înălțime. Acum în cazul acestor foarfeci există mai multe variante de înălțime și de aceea trebuie alese cu atenție.

Legat de campania de Black Friday de la Micul fermier trebuie să menționez că ei au o structură diferită a website-ului. Mai exact ei afișează produsele în funcție de procentul de reducere. Astfel primele produse pe care le vedem pe site sunt cele care au 40% reducere și continuând tot așa până la cele cu 10% reducere. Știu că prima impresie ar fi să ne oprim la reducerile mari, dar acest lucru este greșit. O reducere de 10% la un produs de 20 lei nu merită, dar la un produs de 2000 lei e altceva. Tocmai de aceea vă recomand să vă uitați cu atenție la toate produsele de pe site înainte de a lua o decizie.