29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

De Black Friday ne „jucăm” ghicind prețul pe Avstore

Tot căutând reduceri de Black Friday am găsit și un joc foarte fain, dar hai să vă spun cum. Fata mea cea mare are nevoie de un laptop. Încă de când a început facultatea laptopul ei a început să facă probleme. Sincer era și momentul să fie schimbat, având 6 ani în spate. Tocmai de aceea am început să îi căutăm unul nou. Urmează ziua ei și aceasta ar fi cea mai bună variantă de a îi face o mică surpriză.

În plus am descoperi și că cei de la AvStore organizează un Black Friday special și nu am putut sta deoparte. De ce spun special? Pentru că este ca o vânătoare de comori. Tu intrii pe site, la categoria cu produsele pe care vrei să le cumperi și te uiți la care din ele apare „Descoperă preț Black Friday”. Asta înseamnă că produsul este la reducere, dar că tu va trebui să îi ghicești prețul.

Ai o axă de prețuri din care să alegi și după fiecare încercare îți spune dacă prețul va fi mai mare sau mai mic decât cel setat de tine. Există și o regulă, mai exact nu poți încerca un preț nou decât la 15 minute după ce ai încercat ultima oară. Dacă ai ghicit prețul atunci poți adăuga în coș produsul la prețul redus. Campania aceasta de ghicește prețul îți oferă șansa de a fi printre primii care cumpără produsul. Mai apoi pe 11 noiembrie pe site vor fi afișate toate prețurile reduse.

Laptop Dell G5 15(5505) 15.6” FHD 120Hz, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD

Mie mi-a atras atenția laptopul acesta de la Dell, are toate specificațiile de care fata mea are nevoie și un preț foarte bun în comparație cu alte modele cu specificații asemănătoare. Ca și preț eu zic că este unul mediu pentru un astfel de laptop. Ce m-a atras cel mai mult este că și el face parte din jocul de Black Friday. Tocmai de aceea nu am putut rezista tentației de a îl încerca.

Așa cum puteți vedea din poza de mai sus am ales o reducere de aproape 10%. Sincer nu prea am avut așteptări în privința ei pentru că atunci când vorbim de produse cu preț mare reducerile sunt foarte mici. Totuși am mizat pe faptul că fiind Black Friday poate am norocul de a prinde o super-ofertă la el. Puteți vedea în imaginea de mai jos că nu am avut noroc, prețul pe care îl va avea laptopul este mai mare decât cel încercat de mine.

Am mai încercat de câteva ori să mă joc cu sistemul și am aflat în final care este prețul redus, îl puteți vedea și voi mai jos. Imediat ce am ghicit prețul a și apărut un buton pentru plasarea comenzii. Asta înseamnă că eu acum pot plasa comanda cu prețul care pe site va apărea redus abia pe 11 Noiembrie. Știu că este ceva de muncă pentru a vedea prețurile, dar dacă vreți să vă asigurați că veți avea acces la cel mai mic preț chiar merită.