28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Evamar are reduceri de Black Friday pentru ambalaje Horeca personalizate

Domeniul Horeca face parte din viața noastră de zi cu zi. Nu există persoană care să nu fi apelat sau să nu fi beneficiat cel puțin o dată de un astfel de serviciu. Cu toate acestea articolul de astăzi nu se adresează clienților Horeca ci celor care au o afacere în acest domeniu. A deschide o afacere după pandemie a reprezentat o provocare, dar sunt sigură că acum lucrurile au început să meargă mai bine.

Tocmai de aceea m-am gândit să vă dau câteva sfaturi pentru a reduce costurile și a atrage clienți. Am lucrat aproape 12 de ani la o cantină și am putut observa multe din procese. Știu că nu este la fel cu a avea un restaurant, dar multe lucruri se aplică pentru ambele afaceri. Nu trebuie să uităm că pentru noi clienții trebuie să fie pe locul 1.

Primul pas pentru a atrage clienți este să găsim ambalaje Horeca personalizate la preț bun. Ambalajul este de multe ori primul lucru cu care intră în contact clienți după ce au plătit. Chiar dacă au văzut înainte produsul atunci când îl primesc ei văd acel ambalaj. Tocmai de aceea ambalajul trebuie să fie unul reprezentativ:

  1. Pentru ceea ce vindeți. Nu puteți să îi vindeți supă în cutie de cartofi și invers.
  2. Pentru ceea ce vreți să rămână în mintea clientului. Vreți ca el să își amintească de voi ca fiind o firmă cu un ambalaj vesel, haios sau să nu își amintească deloc ambalajul.

Nu știu de ce de multe ori noi considerăm că ambalajul este important doar pentru produsele clasice cumpărate dintr-un magazin: paste, zahăr etc. Mai apoi nu ne dăm seama cât de mult ne impresionează și ambalajele în care vine de exemplu, mâncarea comandată prin aplicație. Eu de multe ori nu îmi dau seama că aleg să comanda de la o firmă doar pentru că îmi place cum arată ambalajele lor. Dar totuși subconștientul lucrează și de aceea este foarte important să oferiți o atenție deosebită ambalajelor.

Cutii takeaway pentru afacerea ta

Takeaway este unul din serviciile care au prins viață tot mai des în ultima perioadă. Fie că vorbim de comenzi plasate online cu livrare la domiciliu sau de comenzi plasate pentru ridicare de la adresă sau de clienți care vor să ia restul de mâncare acasă aceste servicii sunt tot mai solicitate. Sunt de părere că majoritatea firmelor care produc mâncare ar trebui să ofere și astfel de servicii. În felul acesta se atrage o categorie de clienți ce altfel ar fi pierduți.

Anul acesta există un aspect și mai important: sunt oferte de Black Friday la Evamar. Asta înseamnă că puteți cumpăra ambalaje personalizate la prețuri competitive. În plus trebuie să vă menționez că această companie oferă toate ambalajele de care o companie din domeniul Horeca ar putea avea nevoie. Am văzut la ei tot felul de cutii sau de recipiente pentru mâncare. Un alt lucru de apreciat este că oferă ambalaje ecologice, reducând consumul de plastic. Cel mai bine este să intrați chiar acum pe site-ul lor pentru a vedea ce oferă.