18 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Anvelope-oferte.ro, magazin anvelope ieftine, este ajutorul tău de Black Friday!

Black Friday se aproprie cu pași tot mai rapizi, iar noi suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile. Toată lumea vrea câte ceva, toată lumea a văzut câte o oferta care mai de care mai avantajoasă. Chiar dacă nu am carnet de șofer și nu am condus în viața mea tot înțeleg cât de utilă este mașina familiei. Tocmai de aceea „sarcina” mea de luna aceasta a fost să descopăr un magazin anvelope ieftine.

La muncă deja am primit mail general în care eram atenționați că vine iarna și schimbarea anvelopelor devine un element important. Chiar dacă la muncă acest aspect nu m-a interesat atât de mult acasă le-am spus celor dragi. Avem în „grijă” două mașini, una a familiei și una a copiilor. Chiar dacă a copiilor e folosită doar de ei nu pot sta nepăsătoare. Tocmai de aceea am început să caut promoții pentru ambele mașini.

Astfel am ajuns la campania de Black Friday de la Anvelope-oferte. Aceștia încep campania pe data de 11 Noiembrie și ne oferă reduceri pentru toate tipurile de anvelope, dar și pentru lanțuri de mașini. Mai pe scurt ei ne ajută să ne echipăm mașina pentru iarnă. Înainte de instalarea sezonului rece avem obligația de a deține anvelope de iarnă, dar și lanțuri pentru situațiile în care prezența acestora este absolut necesară.

Lanțuri auto pentru drumuri sigure

În ceea ce privește regulile existente la momentul actual este obligatoriu ca aceste lanțuri să fie folosite pe minim 2 roți cu tracțiune. Asta înseamnă că dacă nu vom respecta acest lucru riscăm să nu putem face față la un derapaj. Totuși este recomandat ca lanțurile să se folosească pe toate roțile. În felul acesta existând o siguranță mai mare.

În plus aceste lanțuri nu afectează calitatea anvelopelor. Ce poate reprezenta o problemă este că viteza trebuie să fie una redusă. Totuși eu zic că nici asta nu e o problemă pe un drum cu polei sau gheață. Sincer eu consider că acest condus preventiv reprezintă o soluție pentru reducerea numărului de accident. Să nu uităm că apariția zăpezii, a poleiului sau a gheții deja reprezintă o provocare pentru șoferi.

Anvelope de iarnă de calitate

Totuși nu trebuie să uităm că doar lanțurile în sine nu reprezintă un punct suficient de sigur. Este foarte important să utilizăm și anvelope de iarnă de calitate. Legislația deja ne obligă ca la prima ninsoare să avem deja instalate anvelope de iarnă. Totuși știm cu toții că acest proces de schimbare a anvelopelor este foarte des întârziat până în ultima zi.

Noi am ales să nu lăsăm zăpada să ne ia prin surprindere și să avem deja mașinile echipate. Nu este dificil să facem asta mai ales atunci când există Black Friday. Deja se pot cumpăra și instala aceste anvelope și atunci când va da prima ninsoare vom putea sta fără grijă și vom evita și cozile de la service-urile auto. Voi cum procedați cu înlocuirea anvelopelor? Preferați să profitați din timp de oferte sau să lăsați totul pe ultimele zile?