25 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Fumezi.com este un magazin online de tutungerie si vape shop

ATENȚIE! Acest articol vorbește despre produse interzise persoanelor sub 18 ani!

Fumatul nu este un viciu bun, este unul din viciile care aduc cu sine probleme de sănătate. De asemenea, este unul din cele mai costisitoare vicii. Tocmai de aceea dacă încă nu te-ai apucat de fumat nu o fă. Nu se merită.

Dacă în schimb deja fumezi rămâi până la final pentru a vedea cum poți reduce costurile acestui viciu. Nu vorbim doar de costurile financiare ci și cele de sănătate. Da, acest lucru este posibil, dar ce trebuie să știți este că doar reduceți costurile nu le și eliminați. Cea mai bună alegere este cea de a renunța definitiv la fumat, dar sunt convinsă că acest lucru dificil.

Eu fumez de la o vârstă foarte fragedă, am făcut parte din generația care „fura” țigări de la părinți. Acum 10 ani am reușit să renunț 6 luni la fumat, dar nu a durat mult. Atunci când ai zeci de ani de obișnuință în spate lucrurile se complică. Tocmai de aceea începând de anul acesta vreau să ascult de fetele mele și să încerc și altceva.

Ele mi-au arătat Fumezi.com un website de tutungerie si vape shop. Aceștia ne oferă mai multe variante mai sănătoase de a fuma. O parte din ele vreau să le încerc și eu, pe una cel puțin am mai încercat-o, dar despre asta vom povesti puțin mai târziu. Până atunci trebuie să menționez că încă nu am plasat o comandă la ei pentru că aștept Black Friday. Între 11 și 16 noiembrie se reduc prețurile de la țigări electronice, lichide, consumabile și dispozitive. Mai pe scurt la tot ce am eu nevoie.

Mini Narghilea pentru fumători

La Fumezi.com de Black Friday găsim Mini Narghilea la reducere. Acesta este produsul pe care teoretic l-am încercat. De ce spun teoretic? Pentru că am încercat narghilea autentică. Sincer mi-a plăcut foarte mult, este o altă senzație față de țigările clasice. Cel mai rău mi-a părut atunci că nu aveam unde să merg periodic. În plus la narghilele clasice se pune problema că trebuie să fumezi mult într-un timp scurt.

O mini narghilea înseamnă că poți fuma oricând simți nevoia și că o poți lua cu tine peste tot. Un alt atuu al narghilei față de țigările normale este gama diversificată de arome. Poți fuma săptămânal câte o aromă nouă. E ca și când periodic ți-ai schimbat țigările cu ceva mai bun. În plus după o perioadă deja știi ce îți place și ce nu.

Țigări electronice o altă variantă

O altă variantă pe care o iau în considerare este reprezentată de achiziționarea unei țigări electronice performante. Am văzut așa ceva la prietenii fetelor mele și mi se pare genial. La fel ca și în cazul narghilelelor și aici vorbim despre posibilitatea de a încerca variante și arome noi. Sincer cel mai mult la acestea îmi place portabilitatea. Sper că prin acest articol v-am ajutat să găsiți un produs nou și revin cu păreri despre aceste produse după Black Friday.