27 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Belgarden ne oferă acces la un magazin gradinarit Husqvarna

Grădina a fost mereu locul de relaxare al soțului meu. Mie îmi place mai mult să mă ocup de culegerea fructelor și legumelor și de transformarea lor în produse finite. Soțul este cel care se ocupă cu plantarea legumelor, cu tratarea acestora și cu udarea lor periodică. De a lungul anilor am încercat mereu să îl ajut. Nu în sensul de a lucra în grădină ci de a îi cumpăra ustensile care să îl ajute să muncească mai ușor.

Statul la casă este ceva complicat. Mereu se găsește ceva de făcut, ceva de rezolvat. Aici există mai multe opțiuni: să lucrezi manual, să apelezi la tehnologie sau să angajezi pe cineva să facă în locul tău. Noi mereu am fost de părere că ceea ce facem cu mâna noastră este mult mai bun decât ceea ce ar putea face o firmă străină.

Tocmai de aceea am încercat să cumpărăm cât mai multe produse care să ne ușureze munca. Am ales să facem aceste cumpărături fie în sezonul de reduceri fie când era ziua soțului. Anul acesta urmează să apelăm la reducerile de Black Friday de la Belgarden. I-am ales pentru că am mai cumpărat în trecut de la ei. Ei au un magazin online cu mii de piese utile pentru orice grădină.

Fiind magazin online înseamnă că avem mult timp la dispoziție pentru a alege produsele. În plus în mediul online este mult mai ușor să putem observa diferențele din produse. În cazul prețului este mult mai ușor, dar atunci când avem în vedere diverse specificații procesul poate părea foarte complicat. Noi am ales mereu produsele care ne ofereau cele mai multe beneficii. Dar haideți să vă arăt ce vrem să cumpărăm anul acesta.

Motounealtă pentru tăiat gardul viu

Anul trecut soțul meu s-a ocupat de crearea unui gard viu pe întreaga potecă. Pe atunci a părut o idee bună mai ales pentru a ține cățelul departe de grădină. Anul acesta ne-am dat seama cât de greu este de întreținut. Ca să înțelegeți mai bine gardul viu are nevoie de tăieri periodice pentru a arăta frumos și pentru a nu crește într-un mod haotic. Până acum soțul meu s-a ocupat de toaletarea lui dar nu mai face față. Mai exact el a folosit o foarfecă de vie pentru a putea tăia crengile în plus.

Pentru că acest proces este unul foarte complicat anul acesta am decis că trebuie să îi luăm un produs pentru a își face munca mai ușoară. Pe pagina de Black Friday a acestui magazin gradinarit Husqvarna am observat că vor urma să aibă la reducere o motounealtă perfectă pentru noi. Astfel am decis să plasăm o comandă după ce încep reducerile de anul acesta. Este o motounealtă creată special pentru toaletarea gardului viu fiind pe acumulatori. Asta înseamnă că nu are nevoie de o priză pentru a putea funcționa. Desigur trebuie în permanență să ne asigurăm că acumulatorii sunt încărcați.

În continuare pe site vor fi postate mai multe produse. Deci dacă vreți să cumpărați ceva de Black Friday vizitați-i periodic.