19 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Hectarul este un magazin pesticide si fertilizanti despre care trebuie sa stii

Așa cum vă spuneam acum ceva timp soțul meu e cel care se ocupă cu grădina. Cu toate acestea nici eu nu stau deoparte având câteva flori la care țin mult. Asta înseamnă că am o întreagă colecție de orhidee, dar și numeroși trandafiri. Fără să vreau de a lungul anilor am ajuns să cunosc și eu o parte din problemele cu care se confruntă o grădină. De exemplu, atunci când udam orhideele și le lăsam pe scară la scurs mereu atrăgeam melci. Așa că a trebuit să găsesc o soluție pentru ca ei să nu se mai urce în ghivece.

Dar asta nu este cea mai mare problemă. Un melc îl vezi imediat, îl iei și îl arunci afară (dacă nu vrei să îl ucizi). Ce te faci însă când vorbim de zeci de mici insecte care se hrănesc cu planta ta? Ei bine problema cea mai gravă nu a fost neapărat de la orhidee ci de la trandafiri. Aceștia sunt periodic atacați de dăunători.

Prima problemă pe care am întâmpinat-o în cazul trandafirilor a fost reprezentată de apariția unor păienjeni mici, de aceștia am scăpat literalmente ușor. Cel mai dificil a fost să scăpăm de afide. Aceste insecte sunt foarte micuțe și se ascund în spatele frunzelor de trandafiri. Sunt foarte greu de combătut prin metodele naturale și apar foarte des.

Tocmai de aceea am apelat la insecticide. Pentru a face asta ne-am orientat spre un magazin pesticide si fertilizanti pe care îl știam de mai mult timp. Numele acestui magazin este Hectarul și au mii de produse foarte utile pentru grădină. Partea cea mai bună este că au diverse pachete astfel încât poți rapid alege fix pachetul care corespunde nevoilor tale.

Faster insecticid contra afidelor la trandafiri și legume

Insecticidul la ajutorul căruia am apelat este Faster. Acesta se numără printre cele mai ieftine dar și mai eficiente insecticide. Noi îl mai folosisem în trecut și pentru alte insecte, dar atunci când au apărut afidele nu mai aveam deloc. Am intrat pe Hectarul și l-am căutat. Spre bucuria noastră era pe stoc. Mai apoi ne-am uitat și de alte produse pentru a ne asigura că reducem costul de transport. Când stai la casă mereu ai nevoie de diverse pesticide sau insecticide, deci nu ne-a fost dificil să facem o comandă mai consistentă.

În acest moment aproape am terminat toate produsele comandate și ne gândim să plasăm o comandă nouă pentru anul viitor. În ajutorul acestei idei a venit și campania de reduceri Black Friday de pe Hectarul. Mai exact în perioada următoare ale loc Black Friday și toate produsele de pe site sunt reduse. În ceea ce privește reducerile acestea sunt de până la 70% ceea ce înseamnă că prețurile devin și mai mici decât sunt deja.

Dacă și voi vă luptați an de an cu apariția insectelor atunci vă recomand să vă uitați încă de acum ce fel de produse puteți cumpăra. Nu uitați că aceste produse nu expiră în câteva luni deci le puteți cumpăra acum pentru a le utiliza anul viitor.