8 mai 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cumpărături de Black Friday de la Babymatters, un magazin articole bebelusi si copii

Aproape a început Black Friday peste tot. Este acea perioadă din an când vânăm reduceri la toate produsele de care avem nevoie. Anul acesta am început mai din timp să stabilim ce produse ne trebuie pentru că știam cât de mult vor căuta și alții reducerile. În plus noi acum am căutat și pentru copii pentru că așa cum știți deja la casă nouă au nevoie de multe. Unele din produsele pe care ne-am propus să le cumpărăm în perioada următoare sunt de la un magazin articole bebelusi si copii.

Acestea vor fi necesare mai ales că deja au decis să încerce pentru al doilea copil. Când am aflat de primul nepoțel nu ne-am permis să îi ajutăm cu multe. Stăteau în chirie, apartamentul era prea mic, așa că nu am putut lua multe lucruri. Acum, la casa lor, au cameră și pentru nepoțel, dar și pentru viitorul copil. Noi ne-am propus să redecorăm camera viitorului nepoțel.

Tocmai de aceea am decis să profităm de campania de Black Friday de la Babymatters.ro. Aceasta începe în zilele de 31 Octombrie și 1 Noiembrie. Urmând ca pentru unele produse să dureze o săptămână, iar pentru altele 2 săptămâni. Aceștia nu au creat reduceri pe categorii, ci reduceri pe mărci. Sincer acest lucru mi se pare foarte interesant mai ales dacă părinții știu deja pentru ce marcă vor să opteze.

Pătuț pentru micuțul bebeluș

Atunci când nepotul meu s-a născut copiii au ținut morțis să doarmă cu ei în pat. Mai târziu le-a fost tot mai greu să îl convingă să doarmă în patul lui. Tocmai de aceea de această dată am reușit să îi conving să cumpere un pătuț pentru bebeluș. Am ales modelul de mai sus pentru că este foarte util mai ales în primele săptămâni după naștere.

Acesta este, așa cum se poate observa și din poza, pe roți. Ceea ce îl face ușor de mutat dintr-o cameră în altă. În plus el poate fi pus lângă pat pentru a îi fi mai ușor mămicii să alăpteze bebelușul. Sincer este cea mai bună alegere pentru primele luni de viață. În felul acesta părinții pot dormi liniștiți, iar bebelușul se învață să stea în propriul lui pat.

Centru de activități pentru copii

Un alt produs foarte util pentru proaspeții părinți este centrul de activități. Acesta reprezintă o provocare pentru copil și partea bună este că nu e foarte scump. Este foarte important ca părinții să facă jocuri cu copiii, să îi învețe cum se folosesc anumite lucruri, dar și să îi lase să descopere singuri. Un astfel de centru reprezintă un punct de descoperire pentru copil. Mereu va găsi ceva nou de testat, ceva nou de încercat și așa se va dezvolta.

În plus trebuie să recunoaștem că un astfel de produs este foarte atractiv și din punct de vedere vizual. Toate aceste desene îi atrag pe copii și îi fac să devină curioși despre ce se află acolo și despre cum le pot descoperi chiar ei. Voi ce produse considerați că trebuie să se mai afle în camera copilului?