26 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Astăzi vă prezint o ofertă de Black Friday de la Silhouette o clinica estetica (Bucuresti)

Cine ar fi spus că o clinică de înfrumusețare se poate numără printre companiile care organizează Black Friday? Până azi sincer nici eu nu m-aș fi gândit la această variantă. Cu toate acestea am descoperit, cu drag, că există o astfel de companie. Numele ei este Silhouette și este o clinică estetică (București). Nu sunt din București, dar acum mă gândesc serios să mă duc câteva zile până acolo.

Au trecut ceva ani de când am fost ultima oară la salon. Nu mă înțelegeți greșit, merg de două ori pe an la tuns, dar nu am mai făcut nimic altceva pentru mine. Acum am transport gratuit până acolo, nici nu trebuie să rămân peste noapte, deci ideea de a profita de aceste reduceri chiar sună bine. În plus mergând la această clinică voi scădea și cheltuielile cu tratamentul.

Singurul lucru care mă oprește este fata mea care încă nu se poate decide dacă vrea sau nu să meargă și ea. Încerc să o conving că timpul nu se mai întoarce, că banii oricum se duc și că ar trebui să se gândească un pic și la fericirea ei. Dar sunt sigură că știți și voi cum este când te gândești: Oare se merită sau dau banii pe așa ceva? Da, se merită. Mereu se va merita să investim în noi. În plus să fim sincere acum prețurile sunt accesibile măcar pentru o ședință/lună.

Exfoliere profundă

Dacă mai luăm în calcul și campania de Black Friday de la Silhouette deja putem vorbi de un preț foarte accesibil. Partea cea mai bună este că putem profita de aceste reduceri pentru a ne asigura accesul la mai multe servicii ale clinicii. Totul ține de cum ne dorim să ne răsfățăm și de cât timp putem acorda pentru o astfel de activitate. Dar haideți să vedem și unul din serviciile pe care le putem accesa de acest Black Friday.

Exfolierea reprezintă unul din procesele pe care le ador. Îmi place enorm de mult senzația pe care o simți la finalul întregului proces. Am încercat să îmi fac o exfoliere acasă, dar sincer nu se ajunge la același rezultat, la aceleași sentimente. Bine acest lucru se datorează în principal faptului că eu nu am acces la produse de calitate. De asemenea, sunt anumite tactici pe care noi nu le cunoaștem. Tocmai de aceea sunt de părere că apelarea la un specialist este cel mai bun lucru pe care îl putem face.

Un alt lucru foarte important de știut este că trebuie să luăm în calcul numărul de ședințe recomandate. Știu că de multe ori avem impresia că e suficient una, că deja ne simțim mai bine, dar cel mai potrivit este să le facem pe toate. În felul acesta ne vom acorda acces la programul complet de relaxare. În plus acest serviciu este de acest Black Friday redus cu 40% ceea ce este un lucru foarte bun dacă ne uităm după reduceri. Aștept ca fata mea să se decidă și apoi voi completa formularul pentru a putea beneficia de ofertă.