29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Black Friday pe A2t un magazin online sisteme de securitate si supraveghere

Continuăm seria cu casa copiilor. Unul din aspectele pe care încă nu le-am rezolvat se referă la protejarea noi lor căsuțe. Din păcate în ultima vreme cartierul nostru liniștit s-a transformat foarte mult. Asta înseamnă că o parte din vecini și inclusiv noi a trebuit să ne punem sisteme de securitate. Pentru că ne-am dorit ca noua casă să fie pregătită pentru orice am trecut pe lista de cumpărături și un astfel de sistem.

Bucuria mea a fost și mai mare când am aflat, astăzi, că a început deja campania de Black Friday de la A2t. Nu am putut rezista tentației așa că am început să vizionez site-ul lor și chiar se observă reducerile. Cum noi am cumpărat camerele de supraveghere de la ei tot de acolo vrem să le luăm și copiilor. Noi am fost foarte mulțumiți de calitatea produselor de la această companie.

În plus în campania de Black Friday intră produsele din categoriile de supraveghere video, automatizari de porti, sisteme de alarma si videointerfoane. Aceasta campanie a inceput ieri (27 octombrie) și este disponibilă toată luna noiembrie. Ca și număr de produse sunt incluse o multitudine și sinceră să fiu deja ne gândim să cumpărăm și niște videointerfoane. Ele sunt foarte utile mai ales în cazul nostru unde poarta e departe de casă.

Kit de supraveghere – cea mai simplă achiziție

Atunci când vorbim de sisteme de supraveghere cea mai simplă metodă este să cumpărăm sisteme deja create de cei de la companie. Vorbim despre pachete care conțin toate produsele de care avem nevoie pentru a avea un sistem de supraveghere funcțional. În cazul A2t aceste set-uri sunt foarte diversificate pentru a putea oferi un punct de ajutor pentru orice client care intră pe website-ul lor.

În funcție de necesități tot ce ai de făcut este să alegi un produs de pe website. Ca și exemplificare am ales unul din seturile care s-ar potrivi pentru casa noastră. Este un set format din 16 camere mixte, asta înseamnă că jumătate din ele sunt pentru exterior și jumătate pentru interior. Acest set este foarte potrivit mai ales dacă vreți să acoperiți și casa și grădina.

Crează-ți singur setul – metoda mai complicată

Acest magazin online sisteme de securitate si supraveghere nu ne obligă să cumpărăm un anumit set. Din contră dacă suntem deja familiarizați cu camerele de supraveghere putem să ne creăm propriul set. Asta înseamnă că putem adăuga în coș orice vrem noi și astfel să ne creăm propriul sistem de securitate. Aici este foarte important să citim toate detaliile pentru a ne asigura că setul va fi complet funcțional.

Noi pentru copii probabil vom opta pentru un sistem deja creat de cei de la A2t pentru că știm sigur că nu avem suficiente cunoștințe pentru a ne crea singuri sistemul. În plus deja avem o experiență plăcută cu ei ceea ce înseamnă că nici de această dată nu ne vor dezamăgi.

Dacă vreți să vă protejați locuința acum este cel mai bun moment să vă uitați peste ofertele disponibile. Intrați pe site-ul lor și aruncați o privire peste tot ceea ce ne oferă. Sunt sigură că nu veți fi dezamăgiți. Totuși grăbiți-vă pentru că timpul trece rapid și imediat se va încheia și această campanie.