24 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Pe hornback.ro am găsit cele mai frumoase tapeturi

Achiziționarea unei case noi este mereu o provocare. Știu că poate la prima vedere poate păreaun proces simplu: cercetezi piața, alegi o casă, o cumperi și te muți. Adevărul este că pentru a te putea bucura de o viață liniștită în ea primul pas este să o transformi în acasă. Una este să te întorci la o simplă clădire și alta la tine acasă. Pentru a face această transformare este necesar să faci o renovare.

Noi am trecut prin acest proces în această vară. Am cumpărat copiilor o casă nouă și apoi am început procesul de transformare. Nu a fost ușor pentru că am ales să facem noi totul și să nu apelăm la ajutor extern. Dar asta a înseamnat și că am avut ocazia de a învăța multe, de a descoperi niște oameni speciali pe care am vrea să vi-i prezentăm.

Cum sunt foarte multe lucruri de povestit azi vrem să vă arătăm doar o parte din proces: alegerea tapetului sau tapeturilor. Pentru a cumpăra tapet am intrat pe hornback.ro, un magazin de materiale de construcții foarte apreciat. Pe lângă modelele pe care vi le voi arăta pe site găsiți alte câteva sute, deci vizitați-i înainte de a lua o decizie.

Fototapeturi care te ajută să visezi mai frumos

Dormitorul este locul intim, locul în care ne petrecem o mare parte din viață. Tocmai de aceea el trebuie să fie decorat cel mai spectaculos. În plus acum există posibilitatea de a ne ajuta să vizăm mai frumos, să ne conducem visele spre destinații spectaculoase. Știam deja cât de mult își doresc copii să viziteze Istanbulul și cum acest lucru nu este încă posibil am decis să aducem Turcia la ei.

Fototapeturile sunt acele tapeturi care te ajută să zbori departe de dormitor, să vezi peisaje spectaculoase. Partea cea mai dificilă la ele este alegerea unuia și păstrarea lui permanentă. Oricât de mult ne-am dori de multe ori dorințele noastre sunt mai puternice decât logica, așa că simțim mereu dorința de a cumpăra ceva nou. Momentan tapetul a rezistat, dar ceva ne spune că în curând copii vor alege un alt peisaj.

Tapeturi pentru camera copilului

În cadrul renovărilor nu am putut uita nici de camera nepoțelului. Adevărul este că el a fost cel mai răsfățat dintre toți, dar și cel mai mulțumit de întregul proces. Pentru că am văzut că este pasionat de stele și planete am ales modelul de tapet de mai sus. Sincer a fost cea mai bună alegere. Pe lângă el am ales și câteva lămpi care să creeze și mai mult impresia de spațiu. Pot spune doar că este foarte mulțumit de el și în permanență îl atinge și îi arăt mămicii lui planetele.

Un alt beneficiu pe care ni l-a oferit acest tapet este că l-a făcut pe nepoțel să accepte să doarmă la el în cameră și nu cu părinții lui. În fiecare seară stă și se uită la tapet până ce adoarme. Acum sperăm să îi placă acest tapet cât mai mult și să evităm cât mai mult schimbarea acestuia cu unul nou.

Ce părere aveți?