20 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Descoperă gama de mobilă bucătărie de la Aosom și inspiră-te pentru renovările care urmează

Atunci când începi proiecte de amenajare sau de redecorare acasă ai nevoie și de inspirație și de un stoc generos de produse dintre care să alegi. Iată că Aosom poate fi acel magazin online care îți vine în ajutor. În gama lor de produse se enumeră și mobilă de bucătărie pe care o poți alege în funcție de spațiul de care dispui și de preferințele pe care le ai.

Amenajările din casă contează foarte mult pentru că piesele de mobilier alese greșit pot crea un spațiu mult mai mic și nici nu vor avea utilitatea pe care o aștepți. Astfel că va fi necesar să faci alegeri din mai multe perspective, care să fie și utile dar să aibă și un design frumos, potrivit cu celelalte piese. La Aosom.ro vei găsi fel și fel de variante.

Ce mobilă bucătărie alegi?

Indiferent de dimensiunile spațiului pe care îl ai acasă va trebuie să ai în bucătărie destul de multe piese de mobilier, astfel încât să ai loc de depozitare pentru toate ustensilele, tacâmurile și oalele necesare. Motiv pentru care de preferat ar fi să alegi o mobila bucatarie cu mai multe sertare și dulapuri. Astfel de variante vei găsi și la Aosom.

Multe dintre acestea au și orificii speciale prin care poți trece cablurile de la electrocasnice precum fierbător de cafea, cuptor cu microunde și așa mai departe. În ceea ce privește designul trebuie să știi că nu vei de niciodată greș cu modelele simple. La Aosom vei descoperi dulapuri si rafturi de bucatarie albe simple, venghe, culoarea naturală a lemnului și alte astfel de variante. Acel plus estetic îl vei crea prin aranjarea diverselor obiecte în vitrinele dulapurilor, prin poziționarea corectă a mobilierului astfel încât să ai parte de un spațiu cât mai aerisit, luminos.

Masa și scaunele joacă un rol important

Atunci când alegi masa și scaunele vei avea în vedere în special numărul membrilor din familie. Asta pentru că este important ca fiecare să aibă locul său când luați masa împreună. Dacă ești în căutare de seturi cu 4 scaune cu siguranță vei găsi la Aosom diverse variante. Poate vrei să optezi pentru stilul industrial, caz în care  un set cu masă, scaune și bancă se va potrivi de minune.

Pentru un spațiu în plus poți alege și o masă tip bar, una pliabilă sau cu prindere pe perete. Oricare dintre acestea ocupă puțin spațiu și pot fi strânse imediat. Mesele care au prindere pe perete pot deservi ca rafturi de depozitare atunci când sunt strânse. Când ai nevoie de un loc în care să iei masa sau să lucrezi pe laptop o poți deschide în câteva secunde.

Oricare ar fi alegerile tale trebuie să știi că la Aosom vei găsi ceea ce cauți. Ai parte de produse de calitate cu ajutorul cărora îți poți amenaja nu doar bucătăria, ci întreaga casă. Accesează site-ul și descoperă produsele, alege ceea ce îți place și plasează comanda.

 Contact:

+40 358630043

clienti@aosom.ro.