28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Unde găsim mobilier pentru casă dacă suntem pasionații de gaming?

Salut și bine ai revenit la noi! Pentru o foarte bună perioadă de timp am fost pasionată de gaming. Îmi plăcea și mărturisesc că încă mai îmi place să mă uit la videoclipuri realizate de gameri din străinătate, dar nu am avut niciodată curaj să încep să fac și eu asta. Pe de o parte mă oprea vârsta, pe de altă parte lipsa unei game variate de produse de mobilier și electronice. Acum fata mea începe să fie interesată de acest domeniu și vreau să o ajut măcar să îl încerce. Tocmai de aceea, de ziua ei m-am gândit să îi fac o surpriză și să îi redecorez biroul.

Pentru că nu există nici o cameră de gamer fără mobilier pentru gammeri am început să caut online. Prețurile sunt de la accesibile la foarte scumpe, dar noi ne-am oprit asupra celor care ofereau cel mai bun raport calitate-preț. Astfel am găsit mobilier pentru casă pentru pasionații de gaming la cei de la www.artool.ro.

În continuare vă voi prezenta câteva din modelele care mie îmi plac foarte mult și din care voi alege la final un singur produs. Înainte de a continua cu produsele trebuie să vă spun că nu am foarte multe cunoștințe tehnice și că am ales în funcție de ceea ce vedeam că au gamerii de pe youtube. Dacă aveți informații despre elemente de care trebuie să țin cont în achiziționare, vă rog să lăsați comentariu la această postare. 

Scaune de gaming

Primul element de mobilier de care are nevoie un gamer este un scaun de gaming. Dacă atunci când vine vorba de birou se poate opta pentru un birou simplu sau pentru o masă, atunci când vine vorba de scaune este foarte important să alegem un scaun de gaming. Un gamer petrece foarte multe ore în fața calculatorului și tocmai de aceea trebuie să acorde o atenție deosebită spatelui. Cu cât poziția este una mai nepotrivită cu atât se riscă mai mult ca peste ani de zile să apară probleme neprevăzute.

Eu am optat pentru două modele de scaune, ambele albastre pentru că este culoare preferată a fetei noastre. Am încercat să aleg modele care să aibă și pernă pentru spate, dar și pentru gât. În felul acesta poziția în care se stă în timpul jocului este una mult mai comodă decât atunci când se stă pe un scaun normal. De asemenea am ales modele cu 5 roți pentru a oferi o mobilitate mai ridicată și desigur pentru mai multă stabilitate.

Primul scaun care mi-a atras atenția este cel de mai sus. La el mi-au plăcut foarte mult mânerele pe care fata își poate așeza mâinile. Mi se par foarte comode și plăcute la atingere. De asemenea, mi-a plăcut că oferă posibilitatea de a regla înălțimea la care stă persoana. Sincer la acest scaun mi-a plăcut foarte mult modelul acela cu mânuță, mi s-a părut foarte atractiv. În plus are un preț foarte bun în comparație cu alte modele de acest gen.

Cel de al doilea scaun pe care l-am ales poate părea la prima vedere la fel ca și primul pe care l-am menționat, dar aparențele înșeală. În primul rând acesta nu mai are mânerele acelea plăcute la atingere, lucru care m-a făcut să îi dau un micuț minus. În schimb acesta vine cu mai multe beneficii, unul dintre ele este reprezentat de pernele utilizate pentru crearea lui, perne care par mult mai solide decât la primul.

Mereu am fost de părere că pernele acelea tari sunt mult mai bune pentru cervicală decât pernele cu un conținut slab. De asemenea, acest scaun vine și cu suport pentru picioare. În partea de jos are un suport care poate fi scos atunci când simte nevoia de a sta întinsă. A mai testat deja un astfel de suport și s-a arătat foarte interesată și atrasă de el. Un alt motiv pentru care l-aș alege este că oferă gratuit un mousepad care se asortează cu scaunul.

Masă/Birou pentru gaming

Al doilea tip de mobilier pentru casă pentru pasionații de gaming este reprezentat de biroul sau masa de gaming. Știu că la început am zis că acesta nu contează foarte mult, dar noi ne dorim să îi oferim cele mai bune condiții. În plus un astfel de birou nu este foarte scump, depinde însă foarte mult de specificațiile pe care ni le dorim.

Eu am ales modelul de mai sus pentru că are deja pe el o bandă led care își schimbă culoarea și al cărei joc de lumini poate fi schimbat din telecomandă. Sincer mi-au plăcut foarte mult benzile led și vreau să îi decorez și camera cu ele, dar despre asta vom vorbi în alt articol.

Acestea sunt produsele pe care eu le-am ales și motivele pentru care am făcut-o. Acum mai rămâne doar să mă decid asupra unui scaun și să plasez comanda sau poate să aștept perioada reducerilor pentru a mai economisi niște bani. Cum considerați că ar trebui să procedez? Să le iau să aștept reduceri?

Date de contact:

  • adresă: I.L.Caragiale Nr.1, Arad, Arad
  • tel: 0311 094 723
  • e-mail: contact@artool.ro

Știrea/Firma ta poate apărea aici dacă ne scrii pe contact@jurnalul365.ro!