25 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cum riști să rămâi fără curent electric, chiar dacă ai facturile plătite la zi. Furnizorii au început să trimită notificări

Românii care depășesc frecvent consumul de curent electric stabilit în contract riscă să rămână pe întuneric, chiar dacă au facturile plătite la zi. Furnizorii au început să trimită notificări prin care își avertizează consumatorii că pot rămâne fără electricitate, dacă depășesc constant puterea aprobată în contract. Experții în energie au câteva sfaturi pentru cei care nu vor să ajungă în această situație.

Tot mai mulți români au început să primească notificări de la furnizorul de energie prin care sunt avertizați că pot rămâne fără curent, dacă depășesc constant limita contractată.

„Cu două săptămâni în urmă, am auzit și eu din imobilele vecine unde locuiesc că mulți locatari au pățit acest lucru: brusc, li s-a oprit curentul. În scară era lumină, vecinul din stânga avea lumină, vecinul din dreapta avea lumină, eu n-aveam lumină. Într-un final, mergând la contor, am observat că pe acel contor apărea o înștiințare că a depășit limita de putere cu care a fost trecut în contractul de furnizare a energiei electrice”, povestește Eugen.

Citește mai mult: https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/cum-risti-sa-ramai-fara-curent-electric-chiar-daca-ai-facturile-platite-la-zi-furnizorii-au-inceput-sa-trimita-notificari-1790973
Știrea ta poate apărea aici dacă ne scrii pe contact@jurnalul365.ro!