28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Medicii cer ajutorul politicienilor: „E ca și cum avem motorul bărcii, pornim pe mare, dar ne bate vântul din față, pus de cineva”

Medicii fac apel la autorităţi şi politicieni pentru a impune certificatul COVID. Spun că ar fi un ajutor în plus în lupta cu pandemia, în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii a anunţat oficial că în România a început transmiterea comunitară a variantei Omicron, iar în două săptămâni, noua tulpină va fi dominantă.

„Bună dimineața! Ambulanță suntem, operator 173. Vă ascult, vă rog. Febra 39, tuse. Respiră mai greu? Are gust, miros? Va ajunge un echipaj la dvs. Vă rog să așteptați”.

La ambulanţă deja sună mulţi oameni care cer să fie testaţi pentru că au simptome de COVID.

În România sunt 92 de persoane infectate cu omicron, oficial. În realitate, sunt mult mai multe. Deşi autorităţile se pregătesc pentru valul 5 şi au prezentat amplitudinea lui, 25.000 de infectări pe zi în luna ianuarie, discuţia despre impunerea certificatului verde nu mai există.

Citește mai mult: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/medicii-cer-ajutorul-politicienilor-e-ca-si-cum-avem-motorul-barcii-pornim-pe-mare-dar-ne-bate-vantul-din-fata-pus-de-cineva-1787823
Știrea ta poate apărea aici dacă ne scrii pe contact@jurnalul365.ro!