26 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Un fost ministru PSD o atacă dur pe Gabriela Firea: „Este cam greu să găsești o persoană mai obsedată de funcții și de preamărire ca această doamnă, nu!?”

Fostul minsitru PSD al Justiției, Ana Birchall, exclusă din PSD în anul 2019, a lansat un atac dur la adresa Gabrielei Firea după ce fostul primar general al Capitalei și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar general.

„Este cam greu să găsești o persoană mai obsedată de funcții și de preamărire ca această doamnă, nu?! Păi dacă tot moare cu atâta ipocrizie de grija bucureștenilor, poate răspunde credibil de ce în octombrie 2020 (când a candidat și a fost aleasă consilier general la Primăria Bucureștiului) a fugit și s-a retras din Consiliul General al Municipiului Bucuresti candidând ulterior pentru Senatul României? Era prea mică funcția de consilier pentru un ego atât de mare? Atunci nu murea de grija bucureștenilor?”, a scris Ana Birchall, pe Facebook.

Citește mai mult: https://ziare.com/ana-birchall/atac-ana-birchall-gabriela-firea-candidatura-primaria-capitalei-1718148
Știrea ta poate apărea aici dacă ne scrii pe contact@jurnalul365.ro!