22 iulie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Un bărbat de 37 de ani și-a pierdut un ochi din cauza unei petarde și se află în stare gravă la spital

Două persoane au ajuns noaptea trecută la Spitalul Județean din Târgu-Jiu rănite grav de petarde, a declarat, la Digi24, purtătorul de cuvânt al unității medicale. Și nu au fost singurele urgențe de acest fel. Și la Constanța, un copil de trei ani, un adolescent şi un adult au suferit arsuri din cauza artificiilor aprinse de Revelion. 

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu-Jiu, Mihaela Floroiu Țicleanu, a declarat într-o intervenție la Digi24 că noaptea trecută (vineri – n.r.) un bărbat de 64 de ani are degetele de la o mână afectate din cauza exploziei unei petarde. Pacientul se află în prezent la secția de Ortopedie și cel mai probabil va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

De asemenea, potrivit sursei citate, un alt caz grav este al unui tânăr de 37 de ani, căruia o petardă i-au distrus ochiul. Bărbatul a fost adus în stare gravă la Târgu-Jiu și a fost transferat la Spitalul din Craiova. 

Citește mai mult: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-barbat-de-37-de-ani-si-a-pierdut-un-ochi-din-cauza-unei-petarde-si-se-afla-in-stare-grava-la-spital-1787335