14 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Bilanțul nopții de Revelion la Ambulanța din regiunea Capitalei: Aproape 500 de persoane au avut nevoie de serviciul de urgență

Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, sâmbătă dimineața, că 491 de persoane au avut nevoie de serviciul de urgență, dintre acestea 367 fiind cazuri de cod roșu și galben.

Alis Grasu, manager SABIF: „La Serviciul de Ambulanță s-a muncit mult, ca în fiecare noapte. Vorbim de 491 de persoane care au avut nevoie de ambulanță. Dintre acestea, 367 de persoane au prezentat urgențe de cod roșu și cod galben. 113 persoane au avut nevoie de ambulanță pentru consultații de urgență la domiciliu. Au fost și 11 persoane care au solicitat recoltare de probe biologice, în vederea efectuării testului PCR.

46 de persoane din totalul cazurilor au avut fie urgențe legate de boala Covid-19, persoane diagnosticate și rămase la domiciliu, fie au fost persoane care au avut nevoie de consultații și au prezentat suspiciuni de Covid-19.

Citește mai mult: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/bilantul-noptii-de-revelion-la-ambulanta-din-regiunea-capitalei-aproape-500-de-persoane-au-avut-nevoie-de-serviciul-de-urgenta-1787211