20 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, spune că premierul Ciucă nu-i răspunde la telefon: „Trebuie să frec anumite clanţe?”

„Să fie atent în relaţia cu Bucureştiul (premierul Nicolae Ciucă, n.r.). Tocmai s-au dat bani pentru locale, iar Bucureştiul a fost sărit. Inclusiv pentru chestiuni sociale. Bucureştiul are mari probleme pe zona aceasta, pentru că Gabriela Firea a preluat Primăria cu un buget social cam de 70 de milioane de lei şi l-a dus la 400 de milioane de lei. Ăştia sunt banii de investiţii în termoficare, care s-au dus pe vouchere. (…) Eu nu ştiu, trebuie să frec anumite clanţe, trebuie să fac ceva ca şi DGASPC-urile Bucureştiului, la sectoare mă refer, să primească astfel de sprijin? Sau nu trebuie?”, a declarat Ciprian Ciucu în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, citat de Agerpres.

Citeşte întreaga ştire: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/presedintele-pnl-bucuresti-ciprian-ciucu-spune-ca-premierul-ciuca-nu-i-raspunde-la-telefon-trebuie-sa-fec-anumite-clante-1767447