29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

PSD a votat pentru formula de premier prin rotație cu PNL. Social-democrații îl propun pe Marcel Ciolacu

Consiliul Național al PSD a adoptat, miercuri, propunerea ca PSD și PNL să dețină funcția de premier prin rotație, formulă acceptată marți seara și de liberali. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este propunerea cu care social-democrații vor merge la Cotroceni. Anunțul a făcut, miercuri, de Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, într-o conferință de presă.

Conducerea PSD a votat, miercuri, în unanimitate, varianta de premier rotativ și propunerea ca Marcel Ciolacu să fie propunerea de premier din partea PSD, scrie G4Media, care citează surse politice. „Consiliul Politic Naţional a decis în unanimitate să îl susţină pe preşedintele PSD Marcel Ciolacu pentru poziţia de premier. De asemenea, PSD deja a decis că azi, prin votul din CPN, tot în unanimitate, să acceptăm acest sistem de rotaţie la şefia Guvernului.

Sunt cele două voturi care au fost date în unanimitate şi care au constituit agenda CPN de astăzi”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, miercuri, la finalul ședinței.


Citeşte întreaga ştire: PSD a votat pentru formula de premier prin rotație cu PNL. Social-democrații îl propun pe Marcel Ciolacu