29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Zeci de percheziții DNA în Bihor și Satu Mare privind falsificarea de certificate de vaccinare anti-COVID

Mai multe percheziții au loc, marți dimineața, în judeţele Bihor şi Satu Mare, inclusiv la o instituţie publică, într-un dosar vizând infracţiuni de corupţie şi fals, comise de funcţionari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-COVID, se arată în comunicatul transmis azi, 16 noiembrie, de DNA. Printre persoanele vizate de percheziții se numără și o asistenta medicală.

Percheziții au loc și la centrul de vaccinare din Vama Petea, unde ar fi fost falsificate în jur de 2.000 de certificate de vaccinare, au declarat surse judiciare pentru ziarul Libertatea. „Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi fals, comise de către funcţionari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-COVID”, anunță DNA, prin intermediul unui comunicat de presă.

Citeşte întreaga ştire: Zeci de percheziții DNA în Bihor și Satu Mare privind falsificarea de certificate de vaccinare anti-COVID