28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

„Cine nu se vaccinează azi va fi și șomer peste un an, pentru că prelungește epidemia, cu consecințe economice serioase”. Cine crede asta?

Profesor de științe sociale, Alina Mungiu Pippidi a considerat de mai multă vreme că o alianță cât mai largă la guvernare este soluția, dar avertizează că, dacă aceasta nu va introduce rapid măsuri ferme favorabile vaccinării, atunci alianța se transformă în Kartel pentru dobândit privilegii de către politicieni și facțiunile din serviciile secrete.


Într-un editorial publicat sâmbătă în România Curată, Alina Mungiu Pippidi atrage atenția că, deși statul paralel a avut puteri legale sporite și poziții date direct militarilor, există „un risc foarte mare” ca „nici cu marea lor majoritate politică nu vor face nimic decât un tipic Kartel care împarte influența între băieți cu grad, și joburile și contractele între familii și clientele”.

Citeşte întreaga ştire: „Cine nu se vaccinează azi va fi și șomer peste un an, pentru că prelungește epidemia, cu consecințe economice serioase”. Cine crede asta?