20 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Adele, interviu despre cea mai neagră perioadă: „A fost o vreme când am ținut în viață industria băuturilor alcoolice”

Adele, în vârstă de 33 de ani, a revenit în lumina reflectoarelor după o pauza considerabilă. Ultimii ani au fost dificili pentru artista care și-a schimbat radical stilul de viață. Într-un interviu acordat prezentoarei Oprah Winfrey, Adele a vorbit despre transformările prin care a trecut și momentele mai puțin fericite.

Într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey, Adele a vorbit cu sinceritate despre transformarea radicală prin care a trecut odată cu divorțul de soțul său, Simon Konecki, și decesul tatălui ei.

În ciuda faptului că îl consideră pe Simon „salvatorul ei”, Adele a declarat că ajunsese într-un punct în care legătura cu acesta o făcea să fie complet nefericită. „Încă de când am fost mică mi-am spus că atunci când voi avea copii voi fi fericită alături de tatăl lor. Am încercat o bună perioadă de timp să nu-mi dezamăgesc copilul. Iau foarte în serios ideea de căsătorie și îmi este rușine pentru faptul că nu am putut să fac ca relația noastră să funcționeze. Cred că Simon mi-a salvat viața. L-am întâlnit într-o perioadă în care mă aflam pe o pantă a autodistrugerii. El și Angelo, băiatul meu, mi-au oferit stabilitatea de care aveam nevoie și pe care nimeni altcineva nu mi-ar fi putut-o oferi”, a declarat Adele. 

Citește mai mult: https://www.protv.ro/vedete/adele-interviu-despre-cea-mai-neagra-perioada-a-fost-o-vreme-cand-am-tinut-in-viata-industria-bauturilor.html