25 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Târgul de Crăciun din București se deschide pe 26 noiembrie. Se va intra cu bilet și certificat verde

În premieră, accesul la târgul de Crăciun organizat în Piața Universității din București nu va fi gratis. Primăria Capitalei a anunțat că târgul, ajuns la a 14-a ediție, va avea loc în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piața Universității, iar un bilet va costa 5 sau 7 lei, in funcție de locul de unde a cumpărat – fizic sau online. Doar copiii cu vârsta de până la 12 ani intră gratis.

Din 26 noiembrie, cei care vin la târgul de Crăciun din București vor găsi produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. „Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde”, a transmis primăria condusă de Nicușor Dan.

Anul acesta, evenimentul se va desfășura în condiții speciale din cauza pandemiei de COVID-19, „iar siguranța vizitatorilor, a expozanților și a personalului rămâne primordială”, se arată în comunicat.

Citeşte întreaga ştire: Târgul de Crăciun din București se deschide pe 26 noiembrie. Se va intra cu bilet și certificat verde