20 iunie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Un nou tip de înșelăciune: Infractorii se folosesc de numele Loteriei de Vaccinare. Avertismentul emis de Loteria Română

Loteria Română avertizează cu privire la mai multe tentative de înșelăciune. Oamenii primesc mesaje prin care sunt anunțați că au câștigat și li se cer date personale.

Loteria Română atrage atenția cu privire la tentativele de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare (adrese de email cum ar fi loteriavaccinarii.gov@gmail.com sau similare, sigla Loteriei Române, abrevieri tip gov. s.a.).

Prin intermediul unor mesaje transmise prin email, destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se cer date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare, scrie Mediafax.

Citește mai mult: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/un-nou-tip-de-inselaciune-infractorii-se-folosesc-de-numele-loteriei-de-vaccinare-avertismentul-emis-de-loteria-romana-1731433