28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Camera DVR AUTO – Acum pe Techstar.ro

Camera auto DVR este aici pentru șoferii cărora le place să fie siguri și comfortabili la volan. Fie că e vorba de experința plăcută de a naviga fără probleme sau cea de a găsi o locație anume, gps-ul la fel ca si camera auto dvr te va ajuta în oricare dintre cazuri. Un șofer bun este definit de siguranța pe care o are la volan, iar gps-ul nostru te va ajuta să o dobândești.

                GPS AUTO NAVITEK

                Conectivitate Bluetooth, memorie internă de 4 GB, cu posibilitatea adăugării unui card microSD de până la 32 de GB și ecranul de 5 inchi sunt câteva dintre cele mai importante caracteristici ale gps auto Navitek. Acestea te vor ajuta să beneficiezi de o călătorie plăcută cu mașina, fără să îți faci griji că drumul pe care mergi este greșit. În plus, câteva dintre funcționalitățile media pe care gps auto Navitek le are sunt un plus pentru o experiență plăcută al călătoriilor cu mașina, fie ele lungi sau scurte. Player-ul audio te va ajuta să te relaxezi acultând muzică, iar modulatorul FM va transmite muzica de la gps în boxele mașinii pentru o senzație completă de relaxare.  Mai mult, pe gps auto Navitek poți instala orice soft de navigare, acesta fiind foarte modern și performant. Toate acestea rulează pe un sistem de operare Windows CE 6.0, făcând lucrurile mai ușoare, având și o funcție desktop care poate fi activată numai la dorința șoferului.

                Vine la pachet cu niște accesorii utile. Sistem de prindere cu șină, suport pentru parbriz, încărcător auto, cablu USB. Toate în aceeași cutie. Nu numai că acestea sunt un must pentru dispozitiv, dar te vor ajuta și pe tine să fii cât mai comfortabil.

                OFERTĂ

Și este la ofertă. Acum numai la 139 de lei. Un gps performant și complet la preț accesibil. Un șofer mulțumit și gata mereu să înfrunte provocări noi. Gps auto Navitek si camera auto dvr este ceea ce tu, ca șofer, ai nevoie în mașina ta. Calitate, garanție și siguranța. Numai aici la TechStar. Te-am convins? Aruncă o privire pe Techstar și acceptă provocarea de a fi cel mai bun dintre cei mai buni, acum poti gasi si tv box android.