19 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Afla la ce salon din Craiova iti poti pune extensiile

Noi stim ca orice clienta care isi doreste extensii Craiova si se intoarce bucuroasa la salonul nostru de infrumusetare este convinsa ca produsele noastre sunt menite sa ii ofere cel mai mare grad de satisfactie. Pe site-ul online www.zen-styling puteti vedea o gama larga de extensii, toate naturale 100% si puteti gasi o varietate de nuante si lungimi.

 Pentru orice intrebari referitoare la extensii nu ezitati sa intrati in contact direct cu un reprezentant al firmei noastre pentru ca noi suntem de parerea ca doar un client bine informat poate fi si un client multumit pe deplin. Daca optati pentru extensii tape-on trebuie sa stiti ca acestea se ataseaza cu ajutorul unor benzi adezive iar la capat sunt unite cu o banda transparenta. Sunt extensii deosebit de confortabile care se pot coafa si vopsi cu usurinta, la fel cum ati lucra cu parul dumneavoastra natural, cu care ati fost inzestrate de la natura. Este important de stiut ca pentru o durabilitate maxima, extensiile se aplica doar la salon de catre un personal specializat si experimentat.

Alegeti tipul de extensii Craiova care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra si acordati atentia binemeritata detaliilor pentru ca de cele mai multe ori acestea sunt cele care fac diferenta. Extensiile de par cu adeziv reprezinta o tehnica revolutionara care este foarte apreciata de catre toate femeile peste tot in lume. In plus, extensiile nu se lipesc de pielea capului, ci se aplica usor cat mai aproape de radacina. De asemenea, fixarea extensiilor de par cu banda adeziva se face usor si accesibil, fiind o metoda unica absolut inofensiva pentru parul natural.

Acestea trebuie inlocuite dupa maxim 2 luni datorita cresterii radacinii parului daca vreti sa va mentineti un look surprinzator. Beneficiati chiar acum de produse de calitate la preturi unice si alegeti extensii Craiova cu aceeasi grosime pe toata lungimea pentru ca acestea sunt in asa fel realizate incat sa reziste o perioada cat mai indelungata de timp. Avantajul suprem consta in faptul ca benzile adezive sunt aproape invizibile si aproape ca nici nu se observa ca purtati extensii. Mai mult decat atat, extensiile pot fi vopsite, decolorate, tunse, spalate si coafate dupa bunul plac.

La Zen Styling sunteti intampinati cu o atmosfera primitoare care va face sa va simtiti relaxati si rasfatati de fiecare data. Aici lucreaza doar o echipa dedicata care se implica activ in dorintele clientelor si doreste sa va puna la dispozitie cele mai bune extensii Craiova.  Prin munca pe care o depun isi doresc sa realizeze adevarate opera de arta si va intampina cu un grad inalt de profesionalism.  Veniti la salon sa va rasfatati intr-un mediu modern special creat pentru dumneavoastra.