19 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Alege Syncro Translation Service – Agentia autorizata de traduceri

Cu totii ne-am intalnim macar o data cu o traducere a unui document, etichete, facturi etc. Ei bine astazi vreau sa va prezint o agentie care ofera astfel de traduceri. Pentru ca banuiesc deja ca primul lucru care te intereseaza este „Cat costa?” te invit sa le vizitezi site-ul. Adaugand limba din care se face traducere, limba in care vrei traducerea si numarul de pagini poti afla un pret aproximativ. Pentru mai multe detalii poti apasa butonul „Cere oferta” si intr-un timp foarte scurt vei primi raspuns. Ei iti ofera traduceri autorizate franceza, engleza, spanionla, dar si traduceri in alte peste 150 de limbi.

La unele pachete pretul nu iti va fi afisat pe site, dar ii poti contacta in privat pentru mai multe detalii. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acuratetea traducerii oferite, ei lucreaza cu cei mai buni traducatori. In plus atunci cand optezi pentru Pachetul „Elita” traducerea va ajunge si la un revizor. In acest fel vei fi sigur ca totul este ok. Eu iti recomand sa nu te uiti la bani, ci la calitate. Mai bine dai un ban in plus si esti sigur ca totul va merge bine. Bine, asta nu inseamna ca celelalte pachete nu sunt bune, dar fiecare dintre ele este facut pentru a acoperi anumite nevoi. Poti afla mai multe detalii de pe site-ul lor.

Agentia autorizata de traduceri Syncro Translation Services este o agentie cu experienta in acest domeniu, o agentie care pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Tocmai de aceea daca in documentul sau cartea pe care le doresti traduse se repeta anumite propozitii/fraze le vei plati doar o singura data, nu de mai multe ori. De asemenea pretul va scadea si in functie de volumul de traduceri, dar pentru a afla toate detaliile, cu privire la pret, cel mai bine este sa ii cauti pe ei.
Cei doi fondatori ai agentei agentii iti vor veni in ajutor, primul are la baza cunostinte medicale aprofundate, iar cel de al doilea are la baza studii tehnice. De asemenea echipa Syncro Translation Services se mandreste cu un coleg licentiat in drept. Asa cum poti vedea vorbim despre persoane cu studii superioare, care vor face tot posibilul pentru ca traducerea ta sa iasa perfect.
Trebuie sa amintesc ca aceasta agentie lucreaza cu mii de traducatori, ceea ce inseamna ca mereu va fi cineva gata sa se ocupe de traducerea ta. Faptul ca lucreaza cu traducatori nativi este inca un motiv pentru a ii alege. De asemenea trebuie sa apreciem ca un Project Manager va fi mereu la dispozitia noastra. Asta inseamna ca putem sa ii adresam intrebari, ca putem afla informatii despre stadiul in care se afla traducerea etc.
Daca aveti o firma si sunteti in cautarea unei agentii de traduceri autorizate atunci ar trebui sa apelati la Syncro. Va garnatez ca la final veti fi multumit de serviciile oferite si veti apela cu drag la ei si cu alte ocazii. Nu uitati sa intrati direct pe site-ul lor pentru a afla mai multe detalii despre serviciile oferite.
Voi cum va ocupati de traducerea documentelor?