28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

5 motive să porți tocuri

Orice femeie are nevoie de cel puțin o pereche de pantofi cu toc, chiar dacă ea preferă tenișii sau pantofii cu talpă joasă. Sunt multe motive pentru care femeilor le plac tocurile.  Unele se simt mai încrezătoare pe tocuri și le place să atragă atenția. Altora le place modul în care tocurile le accentuează formele și le fac să pară mai slabe. Există o grămadă de stiluri de pantofi cu toc din care femeile pot alege. În acest ghid, am încercat să oferim 5 motive întemeiate pentru care  fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin o pereche de pantofi cu toc în garderoba ei.

  1. Tocurile și înălțimea

E evident că o pereche de tocuri te va face să pari mai înaltă și mai încrezătoare în tine. Și acesta este și primul și cel mai important motiv pentru care femeile aleg să poate tocuri. Există multe situații în care femeile își doresc să pară mai înalte. Poate se întâlnesc cu o persoană mai înaltă și vor să compenseze diferența sau poate pur și simplu au o statură mai mică și poartă deseori tocuri pentru a-și depăși statura lor naturală.  Dacă o femeie mică de înălțime vrea să se simtă mai înaltă și mai încrezătoare, tot ce trebuie să facă e să apeleze la o pereche de pantofi cu toc și problema e rezolvată.  Tocurile au mărimi diferite, deci chiar și femeile care sunt deja înalte pot purta pantofi cu toc, bineînțeles, atâta timp cât se potrivesc.

  1. Tocurile atrag atenția 

O femeie ce poartă tocuri cu siguranță va atrage atenția. Bărbații iubesc femeile pe tocuri, iar dacă perechea de pantofi e grozavă, poate atrage și complimente de la alte femei.  Pantofii stilați și eleganți, cum e modelul stiletto, au tendința de a atrage cea mai multă atenție. Deci, dacă vrei să întorci cele mai multe capete, stiletto sunt cea mai bună alegere. Tocurile cu accesorii extravagante vor atrage și mai multă atenție, iar tocurile exotice reprezintă o modalitate excelentă pentru ca o femeie să adauge un punct focal unui costum.

  1. Tocurile sporesc încrederea

Tocurile o pot face pe o femeie să se simtă mai încrezătoare din varii motive. În primul rând, tocurile fac ca aproape orice ținută să pară mai interesantă. În al doilea rând, tocurile pot face o femeie să arate mai puternică, mai sigură pe forțele proprii.  În plus, tocurile potrivite atrag atenția asupra femeii care le poartă, asupra ținutei și asupra stilului personal, lucru ce o face să se simtă bine în pielea ei.

  1. Tocurile accentuează picioarele 

Printre principalele beneficii ale pantofilor cu toc, este acela că fac picioarele unei femei să arate uimitor. Purtând tocuri îți poți schimba postura și picioarele tale pot părea mai lungi și mai slabe. Ba mai mult, tocurile ajută mușchii de la picioare să se tonifieze, pentru că purtarea tocurilor nu e o muncă așa de ușoară!

  1. Tocurile te fac să pari mai slabă

Tot printre cele mai importante motive când vine vorba de purtatul tocurilor, e că acestea te fac să pari mai slabă. Și acest lucru se aplică la orice ținută, chiar și la blugii mulați. Tocurile te fac să pari mai slabă, în primul rând pentru că te forțează să stai dreaptă, iar această postură te scapă vizual de câteva kg!

Pentru că sunt sigură că următoarea ta întrebare este: De unde le pot cumpăra? eu îți vin în ajutor, cu un website care oferă cele mai frumoase modele de pantofi cu toc. Acordă-le chiar acum o șansă!