18 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Sacourile, salvatoarele oricarei tinute

Un sacou poate fi considerat piesa de baza a tinutelor voastre, indiferent ca va duceti la serviciu sau doriti sa iesiti in oras cu prietenele. Tocmai de aceea, cateva piese de acest fel, cumparate la momentul potrivit, va pot scapa de foarte multe probleme.

De ce? Pentru ca aceasta piesa este una extrem de versatila! Poate fi purtatat cu rochii, fuste de tot felul, tricouri, camasi, bluze elegante, blugi, pantaloni office! Un sacou da bine indiferent daca purtati tocuri, tenisi, adidasi, bocanci sau cizme! Poate fi purtat in orice anotimp! In zilele racoroase de vara poate purta rolul de jacheta, iar in timpul iernii inlocuieste o bluza mult prea groasa pentru momentul in care ajungeti intr-un spatiu indoor!

Ce mai poate fi spus in afara de faptul ca este perfect? Si mai are si un pret destul de moderat! Pe naami.ro am putut vedea unele dintre cele mai frumoase astfel de modele de sacouri. Unele dintre ele chiar m-au lasat cu respiratia taiata, atat de frumoase erau!

Dar haideti sa va arat care sunt de fapt cele care m-au fermecat de la prima vedere!

  1. Sacou albastru

 

Nu stiu daca v-am mai spus, dar imi place enorm de mult albastrul imperial. Este una dintre culorile mele preferate, bineinteles, in afara de negru (care stiu ca e non-culoare, dar tot imi place). Sacoul acesta poate fi purtat in asa de multe ocazii si in atat de multe stiluri, incat ma gandesc serios ca ar putea reprezenta una dintre cele mai bune investitii de pana acum.

Totusi, nu ma pot abtine sa nu imi inchipui cat de bine ar da cu un tricou negru cu imprimeu si niste jeansi clasici, in stilul anilor 80. Si sa nu uitam de bratari, care trebuie sa fie multe si cu un aspect jucaus!

  1. Sacou Nife, in carouri

 

Nu stiu care e relatia voastra cu carourile, dar mie imi plac! Teribil de mult, chiar! Mi se pare ca dau oricarei tinute un aer iesit din comun, de film de la Hollywood, undeva prin perioada de aur! Deja pot sa imi inchipui cat de catifelat si de placut este acest material la contactul cu pielea! Nu este poate chiar cel mai colorat sau strident design, dar imi place!

  1. Sacou rosu Nife, cu decupaj in zona gulerului

Aceasta nuanta de rosu este ideala pentru orice femeie, indiferent ca are tenul ceva mai inchis sau mai dechis la culoare. Poate, de asemenea, sa se potriveasca la o blonda, bruneta, roscata, fara nicio problema! Si decupajul foarte bine pozitionat, chiar mi se pare ca da foarte bine la imaginea de ansamblu a sacoului si ii confera un aspect modern!

 

Nu mai trebuie sa va faceti griji legate de toate acele tinute plictisitoare, lipsite de viata, cand aveti la indemana varianta cumpararii unor articole atat de versatile, precum cele de pe naami.ro! Nu numai ca imaginea per ansamblu va creste in fata cunoscutilor, dar va veti simti mult mai bine in pielea voastra!

Nu mai asteptati si cumparati-va sacourile mult iubite, numai de pe naami.ro!