16 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cum mi-am recăpătat zâmbetul și încrederea?

Ai văzut ce poze frumoase au vedetele? Sunt sigură că de câte ori vezi o astfel de poză nu te poți opri fără să admiri zâmbetul fetei din poză. Ei bine eu mă număr printre persoanele care nu au avut o dantură foarte frumoasă,lipsa Calciului mi-a făcut dinții fragili și astfel în scurt timp am reușit să rămân cu două găuri în gură. La început nu prea mi-a păsat, dar mai apoi mi-am dat seama că eram singura fată din poze care nu zâmbea, chiar dacă nu voiam să recunosc lipsa celor doi dinți mă afecta.

Teama de cabinete stomatologice m-a împins și mai departe de rezolvarea acestei probleme. Auzisem că pot să fac un implant dentar și astfel să îmi rezolv defectul, dar cu toate acestea teama nu mă lăsa să fac niciun pas. Îmi aduc și acum aminte seara în care am venit foarte supărată acasă, doar ce participasem la o nuntă, iar zâmbetul miresei mă făcuse să mă simt și mai prost. Știu, era seara ei, dar cu toate acestea nu mi-am putut înăbuși senzația aceea de supărare.

implant dentar preturi-min

Așa că am început să caut mai multe informații despre implantul dentar, mi-am propus ca până la următoarea nuntă să am și eu un zâmbet de invidiat. Lucrurile nu au mers ușor pentru că site-urile de care dădeam fie nu explicau nimic, fie explicau cu termeni total necunoscuți mie. Apoi am ajuns pe draristide.ro și am început să mă documentez, efectiv toate informațiile erau scrise într-un limbaj simplu, usual. Tocmai când mă gândeam oare cât m-ar costa toate acestea am văzut că aveau și prețul pe site.

Chiar dacă teama era încă acolo eram mai decisă ca oricând să fac ceva pentru dinții mei. Bănuți aveam, tot ce mai îmi trebuia era puțin curaj pentru a face o programare. La ora aia nu aveam chef de sunat și știam că a doua zi voi găsi 1000 de motive pentru a nu face programarea așa că am făcut-o atunci pe loc online. După aceea lucrurile s-au desfășurat cu repeziciune. Am mers acolo și chiar dacă prima mea senzație a fost să fug, după ce am văzut cabinetul și personalul m-am liniștit.

punte dentara versus implant dentar

A durat ceva și nu pot să vă spun că nu a fost dureros, dar măcar acum am din nou o dantură perfectă. Pentru că îmi doream să strălucesc la următoarea nuntă m-am decis să apelez și la albirea dintilor . Cum deja acest cabinet stomatologic mă cucerise am decis să optez pentru acest pas tot la ei. La fel ca și în cazul implantului pe site-ul lor am găsit toate informațiile de care aveam nevoie. Bine, trebuie să vă mărturisesc, că am fost cucerită încă de la început de pozele cu zâmbete.

În doar 2 ore mă bucuram și de un zâmbet foarte alb, bine a trebuit să am grijă la băuturile colorate în următoarele zile, dar a meritat tot efortul. Mă uit și acum la pozele de la a doua nuntă și nu pot decât să mă bucur că am făcut această alegere. Acum nu îmi mai este frică să zâmbesc!