29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Animatori Ursulla

Sa ne aducem aminte de copilarie

Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim despre copilărie și despre o perioadă foarte frumoasă ce se apropie. Probabil v-ați dat seama deja că vorbesc despre Crăciun și despre Sărbătorile de Iarnă. Îmi amintesc și acum cum an de an bunica ne făcea fursecuri, nu conta că nu era lumină în casă, ea își aprindea lumânări și continua munca pentru ca atunci când vedeam de la colindat să mâncăm fursecuri proaspete. Acum lumea s-a schimbat, dar un lucru a rămas la fel: bătrânul Moș Crăciun care an de an sosește la noi pentru a aduce cadouri la copiii cuminți.

Atunci când voi avea copii mă voi asigura că bătrânul Moș va veni an de an la ei. Nu pot să uit cât de emoționată eram când îl vedeam intrând pe ușa casei, cât de cuvinte îi așteptam sosirea și cu cât extaz spuneam poezia învățată. Desigur atunci voi apela la inchiriere mos craciun pentru că vreau ca totul să iese perfect. Nu mă înțelegeți greșit, dar eu nu sunt de acord ca o rudă să se îmbrace în Moș. Mai bine să fie cineva cu experiență, o persoană care să știe cum să nu se dea de gol în fața celor mici.

Animatori Ursulla

În plus Moș Crăciun de la Ursulla.ro vine cu foarte multe surprize, de exemplu la petrecere poate lua parte și unul din elfii bătrânului moș, care se va juca cu cei mici și îl va ajuta pe Moș Crăciun să împartă jucăriile. Nu este nimic mai frumos, decât să îl vezi pe Moș Crăciun intrând cu ajutorul său în casă, mai ales dacă vorbim de un animator cu experiență. Prețurile mie una nu mi se par foarte mari, mai ales că vorbim despre momente ce vor rămâne mereu vii în viața celor mici.

Acum aveți ocazia să pregătiți cea mai frumoasă petrecere de Crăciun și să vă oferiți atât vouă cât și celor mici cele mai frumoase amintiri. Veți vedea ce sentimente de mândrie vă vor trece atunci când copilul va spune poezia corect și când veți vedea în ochii lui fericirea de a îl vedea pe bătrânul Moș Crăciun în persoană. Desigur dacă vreți să aveți o seară și mai specială puteți opta pentru un pachet cu jocuri pentru cei mici, astfel putând crea o mini-petrecere direct la voi acasă.

Voi cum vă pregătiți de sosirea bătrânului Moș Crăciun? V-ați gândit deja dacă apelați la un animator sau nu?