16 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cine ne ajută cu repararea mașinii de spălat?

Acum două luni am fost cu ai mei la țară, în vechea casă mai locuia doar sora bunicului meu care reușise să strângă grămezi întregi de haine și produse. Pentru că acum nu se mai putea descurca cu ele și îi era tot mai greu să găsească ceva în acea casă ne-am gândit să o ajutăm să facă curat. Desigur toate hainele au ajuns mai întâi la spălat pentru că nu știam de cât timp stătuseră pe acolo și majoritatea erau și pline de praf. Primele ture nu au creat nici o problemă, hainele au ieșit curate și mirosind a parfum. Problema a fost însă după pentru că mașina de spălat rufe nu mai scotea apa și hainele nu se mai spălau așa de bine.

Cum nu puteam renunța la ideea de a spăla și restul hainelor, iar cum bătrâna nu avea bani suficienți pentru o mașină nouă am căutat soluții pe google. Astfel am ajuns la un super site de reparatii masini de spalat indesit. Am rămas uimită să văd că o astfel de afacere a reușit să crească și să progreseze atât de mult. Vorbim despre o firmă care încearcă mereu să le ofere clienților cele mai bune servicii la prețuri cât mai accesibile.

Tot ei oferă service whirlpool, dar și service pentru toate celelalte modele de mașini de spălat. Ei vă promit că află care este problema mașinii de spălat și desigur care vor fi costurile necesare pentru achiziționarea ei. Pe noi ne-au convins încă de la început așa că i-am contactat chiar a doua zi. Nici nu știu cât timp a trecut, oricum foarte puțin, până ce echipa de intervenții a sosit la adresa noastră și au preluat mașina de spălat.

Între timp am încercat să spăl o parte din haine manual, dar sincer nu aveam nici o șansă de izbândă pentru că mâinile mi-au înghețat repede. Atunci mi-am dat și eu seama mai bine cât de important este să ai în casă o mașină de spălat. pur și simplu dacă dimineața nu ai mult timp la dispoziție bagi mașina de seara și dimineața le poți întinde liniștită.

De acum noi știm la ce service pentru mașini de spălat haine putem apela în caz de nevoie, dar și că fac o treabă foarte bună. Datorită lor chiar în aceeași săptămână am avut ocazia de a spăla și restul hainelor.