29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cu ce se ocupă www.bizz2china.ro?

Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să vă vorbesc despre cei de la www.bizz2china.ro și despre cum au reușit ei să ofere sprijin tuturor firmelor care vor să aducă pentru vânzare produse din China la noi în țară. Vorbim despre cantități mari de marfă ce vor fi mai apoi fie revândute, fie folosite pentru a crea produsele noi. Dacă ați mai comandat până acum din China, probabil ați observat că prețurile sunt cu mult mai mici decât la noi în țară. Cu toate acestea ca firmă nu poți cumpăra sute de produse fără a urma anumite proceduri, fără a plăti taxe și multe alte detalii.  Cei de la www.bizz2china.ro își propun să te ajute cu tot acest proces. Pentru a face acest lucru trebuie însă să îi contactezi și să le spui ce îți dorești.

De ce să apelezi la bizz2china.ro și să nu comanzi singur?

Fotografia postată de Import China Romania- Bizz2China.

Pentru că ei au deja o listă largă de furnizori corecți și cu siguranță printre ei se regăsește și un furnizor pe placul tău. În plus aceștia au un reprezentant în China care va putea verifica calitatea produselor comandate. Sunt sigură că ați văzut cel puțin o postare despre produse achiziționate de diferite persoane și care atunci când au ajuns în țară nu arătau ca în poze. Cu cei de la bizz2china.ro acest lucru nu mai este posibil, iar posibilele erori vor fi remediate înainte de a fi trimise către tine.

Un alt motiv ar fi că cei care dețin această firmă pot obține pentru tine prețuri mai mici și diverse discount-uri. Asta înseamnă că vei primi produsele dorite la un preț mai mic. Trebuie să ai în vedere și că cei de la bizz2china.ro verifică fiecare furnizor în parte căutând firmele care lucrează cu el și aflând dacă oferă calitate. Asta înseamnă că ei s-ar putea să vină cu un răspuns negativ cu privire la furnizorul ales de tine și să îți recomande altul. Eu îți propun să îi asculți, mai ales că până acum nici măcar un singur client de al lor nu a fost înșelat.

Cu ce altceva se mai ocupă?

Fotografia postată de Import China Romania- Bizz2China.

Ei te pot ajuta cu realizarea controlului calității. Acest pas este foarte important pentru a nu lua țeapă și pentru a primi produse în conformitate cu cerințele tale. Trebuie să recunoaștem că este foarte greu să verifici calitatea produselor mai ales că ele sunt realizate în China și tu ești în România, așa dacă apelezi la o firmă ca bizz2china.ro poți avea măcar siguranța că vei primi produsele dorite și cineva le va verifica.

Tot ei te pot ajuta să afli toate detaliile cu privire la comisionul vamal și la modalitățile de transport ale produselor. Cred că ultima parte este de la sine înțeleasă, tocmai de aceea mă voi axa pe prima parte. Nu este foarte ușor să bifezi toți pașii necesari pentru comisionul vamal, o simplă greșeală este suficientă pentru a se întârzia primirea produselor sau chiar oprirea lor în vamă. Acum ai ocazia de a apela la o firmă cu experiență și de a rezolva mai repede toate problemele.