28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

In cautarea unui cabinet stomatologic

Bine v-am regasit! Astazi vreau sa va povestesc despre unul dintre lucrurile de care mi-a fost teama pana acum cateva saptamani, mai exact este vorba despre vizitele la un cabinet stomatologic. Pur si simplu nici macar nu suportam sa intru intr-un astfel de cabinet. Mereu ma simteam stingherita de acele incaperi parca facute prea mici pentru a fi primitoare. Nu gaseam un doctor care sa ma faca sa imi doresc sa ma intorc in cabinetul sau. Ajungeam la stomatologie doar in situatii de urgenta, cand efectiv durerile invingeau si credeam ca nu mai am nici o sansa sa le fac sa treaca de la sine. Nu era un obicei prea placut, dar ma facea sa scap de oroare cabinetelor stomatologice si de durerea care sosea alaturi de ele.

Estetica Dentara

Apoi ceva s-a schimbat, intr-o zi am intrat intr-un cabinet stomatologic foarte prietenos si frumos mobilat. Initial am crezut ca am gresit locatia, chiar daca vazusem numele la intrare. Totul arata atat de bine incat imi era greu sa cred ca aici lucrurile se intampla fix ca la celelalte. In acea zi aveam sa ma conving ca am ajuns in cel mai bun cabinet stomatologic din tara. Chiar daca aveam peste 40 de ani doctorul a observat teama din privirea mea si s-a comportat cu mine ca si cu un copil mic. Mi-a explicat pas cu pas ce se intampla si mereu ma intreba daca imi e bine.

Cand am plecat de acolo imi venea sa zambesc incontinuu, a fost si acolo durere, dar parca modul in care s-a comportat personalul a acoperit toata acea durere si a dat o noua tenta de culoare vietii mele. De atunci am revenit cu placere la fiecare control, teama mea de medici stomatologi a disparut si astfel am avut ocazia de a ma bucura pentru prima oara de servicii de calitate. Un alt lucru pe care l-am observat a fost ca preturile sunt foarte corecte, nu am avut ocazia de a gasi servicii care sa coste enorm de mult.

Zambetul de alta data

Daca intrati sau daca ati intrat pe site-ul online al acestui cabinet stomatologic atunci cu siguranta ati vazut si ca ofera informatii complete despre toate serviciile de care clientii lor se pot bucura. Poate acest lucru va parea nesemnificativ, dar pentru o persoana care in mod normal nu apeleaza la o astfel de clinica este un lucru foarte bun. Eu inainte ma documentam cu privire la orice operatie, mereu stateam cu grija sa daca totul se intampla ca la carte. Acum insa am direct incredere in medicul stomatolog.

Vorbim despre o clinica cu peste 18 ani de experienta, prin  mainile careia au trecut zeci de pacienti si care face tot posibilul pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate. La ei mereu veti vedea ceva nou, veti vedea acel interes acordat pacientului si veti gasi cel mai buni angajati. Va invit si pe voi sa le treceti pragul pentru a va convinge cu privire la calitatea serviciilor oferite. De asemenea aveti ocazia de a gasi cele mai bune aparate la ei la clinica.