24 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cine ne ofera transport agabaritic?

Deoarece orice business de succes necesita aparatura ce de multe ori este foarte greu de transportat astazi va voi prezenta o firma de transport agabaritic din Romania si va voi povesti experienta mea cu aceasta firma. Inca de mica bunicul meu detinea o bucata de pamant de dimensiune apreciabile intr-o zona rurala a Olteniei. Astfel dupa ce am crescut si mi-am deschis propria patiserie m-am gandit cum sa-mi maresc afacerea si in ce as putea investi pentru a aduce un preofit considerabil. Astfel mi-am amintit de aceasta bucata de pamant si am realizat ca o pot utiliza pentru a-mi extinde afacerea si anume o pot cultiva si imi pot produce singura materiile prime necesare iar surplusul l-as putea vinde pentru profit si pentru a nu avea pierderi. Iar dupa inca cateva luni de munca continuua am reusit sa strang suma necesara pentru a cumpara utilajele si pentru a pune pe picioare acest nou business.

Fotografia postată de Holleman Special Transport & Project Cargo.

Utilajele nu au fost greu de achizitionat deoarece am avut ajutorul unui expert in domeniu, problema a venit mai apoi si anume firma nu asigura si transportul utilajelor, acestea se aflau la celalalt capat al tarii iar transportul ar fi costat destul de mult si in cele mai multe cazuri este destul de nesigur caci utilajele se pot zgaria lovi sau chiar defecta in cazul unui accident rutier. Astfel am inceput sa caut cat mai multe firme de transport agabaritic si sa le compar astfel incat sa fac alegerea perfecta. Si nu dupa mult timp am descoperit site-ul holleman.ro, un site ce ofera transport agabaritic si greu pe rute nationale sau internationale in cele mai sigure conditii .

Ceea ce m-a facut sa aleg acest site au fost remorcile care erau fabricate de cele mai bune companii precum : Goldhofer, Broshuis si Nooteboom, Faymonville, Meusburger etc. De asemenea personalul este unul experimentat cu o experienta exceptionala in transporturile agabaritice iar firma face transporturi din si catre Europa de vest, Europa de Est si chiar si Asia de vest ceea ce iti da un plus de incredere in experienta soferilor de la aceasta firma.

Fotografia postată de Holleman Special Transport & Project Cargo.

Pe langa transportul de utilaje agricole aceasta firma se mai ocupa cu transportul altor utilaje precum: turbine eoliene, structuri metalice, petrol gaze petrochimie, industria energiei, industria auto, industria berii, aviatie si maritim, minerit si foraj si multe altele.

Astfel dupa ce m-am convins de seriozitatea firmei si de serviciile prestate m-am decis sa iau contactul cu ei si sa stabilesc transportul pentru ca utilajele sa ajunga la timp iar productia sa nu fie intarziata. Dupa cateva zile utilajele au ajuns in cea mai perfecta stare, angajatul firmei a fost un adevarat profesionist si m-a ajutat sa deplasez utilajele la locul de depozitare si pot sa spun ca nu am avut absolut nici-un regret pentru pretul platit deoarece serviciul a fost unul de calitate. Astfel am pornit afacerea si dupa un timp am putut vedea roadele muncii mele. Am fost foarte fericita deoarece utilajele au ajuns la timp si nu am fost nevoita si pierd un an de recolta, acum firma fiind in continua dezvoltare. Sunt decisa sa reiau legatura cu aceasta firma de fiecare data cand voi avea nevoie de un astfel de serviciu.