19 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cadouri personalizate online

Deoarece ziua iubitului meu se apropie grabnic si intotdeauna imi este greu sa ma decid asupra unui cadou mai ales cand vine vorba de persoanele la care tin, m-am decis sa incep cautarile din timp pentru a fi sigura ca am ales cel mai potrivit cadou. Pe langa asta el are un caracter destul de puternic si este destul de greu de intuit cam ce preferinte are si ce si-ar dori iar asta facea sarcina mea si mai grea. Astfel m-am decis sa iau pe rand fiecare site ce oferea astfel de servicii si sa imi aleg cele mai potrivite cadouri ( s-au cel putin ce credeam eu de cuviita ca iar place sa primeasca) . Cam dupa doua zile de cautari neincetate eram gata sa ma dau batuta caci din multe site-uri atat din tara cat si dinafara nu alesesem decat vreo trei produse si acelea erau destul de indoielnice. Insa toti stim ca in momentele de cumpana prietenii sunt cea mai buna solutie pentru a trece peste. Astfel ca prietenul meu cel mai bun mi-a dat o idee interesanta si anume sa caut cadouri personalizate astfel incat sa reusesc sa il surprind pe iubitul meu dar si sa ii ofer o amintire de neuitat.

Astfel am descoperit site-ul 3gifts.com, un site pot spune necesar cand vine vorba de cadouri. Gama este destul de variata iar partea buna este ca poti personaliza cam orice, de la tricouri la cani, brichete, ceasuri, ursuleti de plus sau mouse pad, orice lucru simplu poate deveni astfel un prilej de a-si aminti de tine sau cel putin ar aduce un zambet pe buzele sale in momentele triste. Astfel m-am decis asupra acestui site dorind sa ii fac un cadou de neuitat.

Dupa mai multe idei de cadouri personalizate m-am decis asupra unei perne pe care se asternea frumos poza de la prima noastra intalnire si a unei cani termosensibile (aceasta se schimba odata cu temperatura lichidului din cana) si am pus o poza din game of thrones cu casa sa preferata si inscriptia  ’’ The winter is coming ’’ iar a doua inscriptie avea o poza cu noi si inscriptia ’’ You’re my real life hero’’ . Cred ca acesta a fost unul dintre cele mai inspirate cadouri facute de mine vreodata, pana si ea eram nerabdatoare sa le vad, sa le admir si sa fiu sigura de reusita mea.

Site-ul ofera de altfel si un transport destul de rapid prin curier la un pret acceptabil dar si  transport gratuit la comenzile de peste 300 de lei. De asemenea iti ofera mai multe metode de plata si anume: plata la livrare pentru cei care vor sa se asigure ca totul este ok cu produsul, plata online cu cardul care este extrem de rapida si de sigura si plata prin transfer bancar. Astfel am reusit sa surprind persoana iubita si sa ii fac un cadou de neuitat fara prea multe eforturi financiare. Acesta este aproape nedespartit de cadouri, plus ca i-am dar adresa siteului pentru a-si creea propriile suveniruri sau articole cu eroii sai preferati. Astfel site-ul 3gifts.com m-a fascinat si sunt sigura ca voi apela la el de fiecare data cand voi dori sa fac un cadou de neuitat.