28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Polistiren extrudat?

Cu ceva timp in urma s-au facut trei ani de cand eu si sotul meu ne-am ridicat o frumoasa casa. Era precum un paradis pentru noi, aveam un balcon mare unde ne petreceam noptile, o gradina grandioasa plina de flori si copaci ce infloreau in inimile noastre odata cu venirea primaverii, ce ne infruptau cu fructe toamna sau ne fereau de caldura vara. Cand se apropia iarna ne adaposteam langa semineu, spuneam povesti si adormeam in miresme de scortisoara si brad. Ne construisem povestea in jurul acestei case si devenise adapostul iubirii noastre, asta pana cand a sosit cea de-a treia toamna. Cand frigul a inceput sa se asterne deasupra micului orasel in care locuiam, casa noastra era mai friguroasa decat de obicei, astfel incat ne-am gandit sa facem cateva verificari si asa am descoperit ca aveam nevoie de un nou polistiren extrudat.

Deoarece nu mai avusesem aceasta problema si nu stiam unde sa gasim produsele cele mai bune din punct de vedere calitativ dar si care sa aiba un raport bun de calitate pret am decis sa intrebam cativa specialisti. Astfel ne-am oprit asupra unui site si anume e-izolatii.ro . Acest site ofera o gramada de produse atat pentru izaolatie cat si pentru alte nevoi ale casei dumneavoastra. Deoarece gama era foarte variata, aveau diferite marimi si modele si noi nu ne pricepeam cand venea vorba de asa ceva, deci am contactat un prieten care lucra in domeniu si pe care voiam sa il angajam pentru a ne face lucrarea.

Fotografia postată de e-izolatii.ro.

Dupa cateva masuratori am reusit sa facem comanda pentru polistiren extrudat si sa ne alegem unul potrivit pentru casa noastra. De asemenea, site-ul are cate o descriere la fiecare produs, descriere ce ne-a fost oarecum de ajutor deoarece ne prezenta calitatile acestui produs si anume: acesta asigura o termoizolatie eficienta si poate fi folosit pe acoperisuri terase, diafragme, pereti. De asemenea deoarece natura este esentiala pentru oameni, aceasta trebuie protejata, iar acest produs este in totalitate ecologic deci ne aduce un beneficiu atat noua cat si mediului incojurator.

Deoarece aveam nevoie de o cantitate mai mare de polistiren, iar livrarea trebuia sa fie cat mai rapida pentru a termina lucrarile pana la venirea iernii ne-am informat si de  ofertele de vanzare livrare a acestor produse. Astfel am descoperit ca unele preturi pot fi negociabile ceea ce mi se pare tentant avand in vedere ca multe firme nu au aceasta optiune iar transportul este unul rapid si sigur.

Astfel, cu putin efort si costuri acceptabile, am reusit sa ne reconditionam casa astfel incat aceasta sa fie dinnou caminul pasnic si calduros care ne lipsise de ceva timp. Eram pregatiti sa ne adapostim dinnou in ea atunci cand iarna nemiloasa si razboinicii sai bateau nerabdatori la usa, iar semineul proaspat curatit era gata sa se regaseasca cu aromele de neuitat ale iernii. Si, deoarece timpul trece repede si vara trebuia sa soseasca si ea, candva, am achizitionat si cateva lucruri necesare pentru aerul  conditionat ce avea sa goneasca caldura verii . Daca doriti si dumneavoastra un camin de neuitat vizitati site-ul si dati drumul la lucru, nu o sa regretati.