24 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cine este Business Angel ?

Salutare! Va era dor de mine? Mie de voi, da. În această perioadă am fost mai absentă, dar am avut motive întemeiate. De foarte mult timp m-am gândit cum ar fi să am o afacere de familie, să fiu propriul meu patron și să nu mai stau la mâna altora. Sinceră să fiu mereu am detestat patronii, pur și simplu nu suportam să fiu controlată din 5 în 5 minute și să fiu certată dacă am întârziat 3 minute. Totuși ceva m-a oprit, teama că voi da greș a fost mai mare decât dorința. Zilele trecute însă am întâlnit în treacă cuvintele Business Angel, era un articol despre un antreprenor de succes de la noi din țară. Nu am putut uita asta și când am ajuns acasă am început să caut mai multe informații. Pentru cei care nu știu Business Angel se traduce ca Îngerul Afacerilor. Ei bine numele real al acestui antreprenor este defapt Andrei Ursachi.

Sinceră să fiu nu prea știu cum să mă adresez, pentru că vorbim de un bărbat foarte tânăr care deține și conduce mai multe afeceri de la noi din țară. El este fondatorul celor mai multe dintre acestea și cu toate că acum se află la conducere oferă sprijin și suport tinerilor cu idei mărețe. Andrei își dorește să ajute cât mai mulți tineri să ajungă ca el, să cunoască ce înseamnă a visa și cum un vis se poate transforma aproape imediat în realitate.

De ce Business Angel?

Fotografia postată de Andrei Ursachi.

Nu știu de la ce a venit inițial această poreclă, însă tind să cred că are legătură cu faptul că Andrei este un înger pentru toți tinerii cu idei geniale, tineri care altfel cel mai probabil nu ar fi vreodată băgați în seamă. Dacă îi urmăriți pagina de facebook veți vedea că foarte des postează multe filmulețe și live-uri în care explică cum se pot câștiga bani online, cum se poate crea o afacere în acest mediu virtual.

Dacă pentru mine, care totuși am o vârstă și nu mă înțeleg atât de bine cu tehnologie, aceste noțiuni par mai mai greu de înțeles, pentru voi, tinerii care stați zi de zi în mediul online, mai mult ca sigur sunt noțiuni deja cunoscute. Eu cred că toți tinerii ar trebui măcar să se intereseze despre aceste modalități de creare a unor afaceri de succes. Știu, este ceva de muncă, dar mă întreb oare nu este mai ușor să îți faci o afacere decât să lucrezi la un patron? Responsabilitate va fi în amele cazuri, dar cred că poți lucra mult mai liniștit atunci când știi că în joc este propria afacere.

Revenind la Business Angel, eu cred că cu toții ar trebui să îi dați like și follow pe facebook. De ce? Simplu, pentru că într-o zi sigur va dezbate un subiect care vă interesează, asta desigur dacă nu a făcut-o deja. Un alt motiv ar fi faptul că pagina lui este încărcată cu informații de calitate, mereu postează noutăți și încearcă să răspundă la cât mai multe mesaje și comentarii.