29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

De unde putem cumpara PICAMER BOSCH ?

Era luna lui mai iar eu si sotul meu tocmai ce terminasem de ridicat noua noastra casa.Totul era perfect, de la arhitectura pana la marimea camerelor , camerele ,ferestrele era exact asa cum am visa. Chiar daca interiorul nu era inca inceput noi deja ne inchipuiam cum o sa arate totul si astfel nerabdarea noastra crestea. Astfel, in cateva luni casa noastra era aproape gata , mai aveam nevoie insa de cateva ustensile , cea mai necesara fiind un picamer. Am inceput sa cautam si am gasit un PICAMER BOSCH care ni se potrivea de minune deoarece indeplinea toate caraceristicile necesare noua.

Odata ajuns la noi si utilizat, acest picamer a devenit un support pentru casa noastra deoarece il utilizam destul de des si eram foarte multumiti de el. Placut surprinsi de seriozitatea si calitatea oferita de acest site ne-am hotarat sa ne achizitionam si celelalte ustensile tot de aici astfel ca am inceput cautarile. A fost destul de greu sa ne decidem asupra unui lucru deoarece aveau diverse brand-uri cu produse ce promiteau mult, insa nu stiam cum se vor comporta aceste ustensile in realitate.

Intr-un sfarsit am ales 2 ciocane rotopercutoare ambele confectionate tot de firma Bosch. Astfel primul ciocan rotopercutor este un Bosch PBH 2100 Re, care este destul de interesant. Acesta are drept caracterisitici urmatoarele: poate gauri in beton si zidarie, fara effort cu o putere de 550 W, are un sistem de percutie pneumatic Bosch  cu o putere de 1;7 J , are o greutate active redusa de 2,2 kg si un design nou , SDS-plus, functie integral de daltuire, sistem electronic de reglare a turatiei,etc. Mai pe scurt acest rotoperutor este unul efficient, ergonomic, modern si destul de avansat. Ma atras in special puterea si diferitele utilizatii pe care le poate avea acest ciocan rotopercutor.

Cel de-al doilea rotopercutor ales este un Bosch GBH 2-28 DFV si este cea mai puternica ustensila din clasa sa atat ca putere cat si ca durata de viata. Aceasta este dotata cu o mandrina interschimbabila pentru trecerea rapida de la gaurirea cu percutie in beton la gaurirea fara percutie in lemn si metal, beneficiaza de un cablu cu prindere bila astfel incat cablul nu se mai rupe deci are o calitate mai ridicata, placa rotativa de perii colectoare, cuplaj de suprasarcina pentru protectia utilizatorului cat si a ustensilei, reglare fara trepte a turatiei pentru o gaurire curate si un sistem de curatare a prafului ce este demontabil. Pe langa acestea bormasina mai are si alte advantaje precum : o tija telescopica robusta din aluminiu pentru precizitatea in lucru, flexibilitate maxima ( poate fi folosita si de stangaci), este adecvat si pentru carote cu un diametru de pana la 82 mm. Astfel acest ciocan rotopercutor este foarte usor de manevrat, deci il pot utiliza si eu, este destul de rapid si de puternic pentru a indeplini sarcinile noastre.

Astfel ne-am ales cu 3 ustensile interesante, cu ajutorul lor am reusit sa terminam casa iar acum ne bucuram ca am reusit sa cream coltul nostrum de rai. Intre timp am invatat si eu cate ceva despre treburile barbatesti si gauritul lucrurilor iar pe viitor v-om mai apela cu placer la acest site pentru a ne mari trusa de construit. Daca sunteti si voi interesati puteti intra pe site-ul tehnicbazar.ro si delectativa cu cele mai tari ustensile .